27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Retail – Antreprenori locali. Ioan Popa a dus producătorul de carne de pui Transavia la afaceri de 991 de milioane de lei în 2022, avans de 25%. Transavia a raportat un profit net de 205 milioane de lei, dublu faţă de anul precedent. Marja de profit a producătorului a fost astfel de 20%. – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Transavia, compania deţinută de Ioan Popa, are peste 2.000 de angajaţi.

Transavia, cea mai mare companie din producţia de carne de pui, a terminat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 991 de milioane de lei (peste 200 mil.

euro), în creştere cu 25% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Transavia, compania deţinută de Ioan Popa, are peste 2.000 de angajaţi.
Transavia, cea mai mare companie din producţia de carne de pui, a terminat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 991 de mi­lioane de lei (pes­te 200 mil. euro), în creştere cu 25% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Avansul vine în contextul în care anul trecut compania deţinută de Ioan Popa a absorbit Avicola Braşov, cealaltă societate importantă din grup activă în domeniul creşterii păsărilor. În total, Transavia are circa 2.000 de angajaţi.

Pe de altă parte, Transavia a raportat un profit net de 205 milioane de lei, dublu faţă de anul precedent. Recent, producătorul a anunţat că vrea să îşi dubleze capacitatea de producţie în trei-patru ani şi să depăşească astfel borna de 200.000 de tone de carne de pui pro­dusă. Aceste planuri vor fi susţinute de in­ves­tiţii în extinderea şi eficientizarea o­pe­ra­ţiunilor, dar şi prin achiziţii de noi ju­cători din piaţă, conform datelor furnizate de com­panie anterior.

În prezent, Transavia produ­ce anual peste 100.000 de tone de car­ne de pui şi are 30 de ferme de creştere a pă­sărilor şi patru ferme de producţie vegetală, o fa­brică de nutreţuri combinate, trei a­batoare şi o fabrică de proce­sare a cărnii. Recent, ZF a scris că Transavia a angajat cele­bra bancă de investiţii Rothschild pen­tru a testa piaţa în pri­vin­ţa unui e­ventual interes pen­tru a­chi­ziţia com­paniei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!