20.6 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Retail – Ce afaceri fac unele dintre cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

ZF a ales şapte restaurante emblematice din Bucureşti, fiecare pe segmentul său de activitate, şi a vrut să vadă câţi bani fac şi cum le-a mers în 2023.

România are peste 80.000 de restaurante, cafenele, baruri şi pizzerii, această piaţă a ospitalităţii fiind una dintre cele mai fragmentate din economie.

Cele mai multe afaceri din domeniu sunt de mici dimensiuni, raportând vânzări de câteva sute de mii sau milioane de lei anual.

♦ ZF a selectat Caru’ cu Bere, Terasa Obor, Casa di David, HardRock Cafe, Berăria H, Osho şi Casa Doina.

ZF a ales şapte restaurante emblematice din Bucureşti, fiecare pe segmentul său de activitate, şi a vrut să vadă câţi bani fac şi cum le-a mers în 2023. Acesta nu este un top şi nu este exhaustiv.

România are peste 80.000 de restaurante, cafenele, baruri şi pizzerii, această piaţă a ospitalităţii fiind una dintre cele mai fragmentate din economie. Cele mai multe afaceri din domeniu sunt de mici dimensiuni, raportând vânzări de câteva sute de mii sau milioane de lei anual. Totuşi, există şi unele restaurante care reuşesc să facă singure afaceri de zeci de milioane, e vorba, de obicei, de localuri emblematice, care se remarcă prin poveste, prin istorie, prin poziţionare, prin dimensiuni sau, pur şi simplu, printr-un produs anume.

Pentru această analiză, ZF a selectat Caru’ cu Bere, Terasa Obor, Casa di David, HardRock Cafe, Berăria H, Osho şi Casa Doina.

Alte localuri care şi-ar fi putut face loc în acest articol sunt restaurantul Ikea din Băneasa, cel al McDonald’s din Dristor, dar şi 5ensi din Piaţa Victoriei.

Acestea nu sunt însă operate pe o firmă separată aşa că nu au putut fi verificate rezultatele lor.

Totuşi, cel mai cunoscut şi, totodată, cel mai mare ca vânzări din Bucureşti este, conform datelor ZF, Caruí Cu Bere, restaurant care a obţinut anul trecut afaceri de 72,8 mil. lei. El este operat singur pe o firmă.

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!