21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Retail – Crama Ceptura a grupului Purcari investeşte 4,5 mil. lei în retehnologizarea şi modernizarea cramei din Ceptura de Jos. Crama ceptura a încheiat anul 2022 cu o cifră afaceri de 166 mil.lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Crama Ceptura, companie care face parte din grupul Purcari Wineries, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul vitivinicol din Republica Moldova, are un buget de investiţii de circa 4,5 milioane de lei pentru 2023, mai mult decât dublu faţă de cel din anul precedent, care va merge în retehnologizarea şi modernizarea cramei din Cep tura de Jos (jud.

Acum are o capacitate de producţie de 10 milioane de sticle pe an, o secţie de vinificare ce poate prelucra 10.000 de tone de struguri pe sezon şi o capacitate de stocare de circa 6 milioane de litri de vin, arată datele de pe site-ul companiei...

Crama Ceptura, companie care face parte din grupul Purcari Wineries, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul vitivinicol din Republica Moldova, are un buget de investiţii de circa 4,5 milioane de lei pentru 2023, mai mult decât dublu faţă de cel din anul precedent, care va merge în retehnologizarea şi modernizarea cramei din Cep­tura de Jos (jud. Prahova), po­tri­vit informaţiilor oferite de re­pre­zentanţii com­paniei.

„Continuăm şi anul acesta se­ria investiţiilor din ultimii ani prin ac­cesarea de fon­duri APIA (A­gen­ţia de Plăţi şi Inter­venţie în Agri­cultură – n. red.), destinaţia prin­cipală din a­cest an fiind re­pre­zen­tată de re­teh­no­logizarea şi mo­dernizarea pro­ceselor teh­no­logice de la cramă“, au afirmat reprezentanţii Cramei Ceptura. Crama Ceptura şi-a început activitatea în 2005, iar apoi a fost cumpărată de Purcari.

Acum are o capacitate de producţie de 10 milioane de sticle pe an, o secţie de vinificare ce poate prelucra 10.000 de tone de struguri pe sezon şi o capacitate de stocare de circa 6 milioane de litri de vin, arată datele de pe site-ul companiei. Potgoria se află în Dealu Mare şi printre soiurile de struguri cultivate se numără Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Syrah sau Muscat Ottonel.

Compania are un buget de investiţii de circa 4,5 milioane de lei pentru 2023, faţă de 2,1 milioane de lei în 2022. Anul trecut, au adăugat reprezentanţii săi, s-au finalizat investiţiile într-un depozit modern în Ceptura de Jos cu o suprafaţă utilă de peste 1.100 de metri pătraţi, ce le oferă o capacitate de depozitare de circa 1 milion de sticle.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!