16 C
București
joi, mai 23, 2024

Retail – De ce nu a reuşit Unilever să ducă mai departe povestea Frufru: Au fost preţurile prea mari sau lupta în piaţa de hrană sănătoasă a devenit mai dură, cu mărcile private ale retailerilor în prim-plan? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În 2019, anul preluăriide catre Unilever, compania Good People, cea care opera activitatea Frufru şi Urban Monkey, avea afaceri de 39 mil.

♦ Grupul anglo-olandez Unilever, care a cumpărat afacerea Frufru în urmă cu cinci ani, a anunţat recent că vinde cele două branduri asociate cu acest business - Frufru şi Urban Monkey - şi închide fabrica din Bucureşti ♦ Ca urmare a acestei decizii...

Închiderea fabricii de mâncare sănătoasă Frufru din Bucureşti de către Unilever şi vânzarea brandurilor Frufru şi Urban Monkey către Mihai Simiuc, cel care le-a fondat şi vândut iniţial în 2019, au iscat mai multe discuţii şi dezbateri pe reţelele sociale...

În 2019, anul preluăriide catre Unilever, compania Good People, cea care opera activitatea Frufru şi Urban Monkey, avea afaceri de 39 mil. lei. Apoi, în primul an de pandemie şi primul din era Unilever, vân­zările au scăzut la 24 mil. lei.
♦ Grupul anglo-olandez Unilever, care a cumpărat afacerea Frufru în urmă cu cinci ani, a anunţat recent că vinde cele două branduri asociate cu acest business – Frufru şi Urban Monkey – şi închide fabrica din Bucureşti ♦ Ca urmare a acestei decizii, cei 120 de salariaţi ai businessului au fost daţi afară.

Închiderea fabricii de mâncare sănătoasă Frufru din Bucureşti de către Unilever şi vânzarea brandurilor Frufru şi Urban Monkey către Mihai Simiuc, cel care le-a fondat şi vândut iniţial în 2019, au iscat mai multe discuţii şi dezbateri pe reţelele sociale, în rândul consumatorilor care se întreabă ce nu a mers.

Au fost preţurile prea mari pentru buzunarele consumatorilor români afectaţi de inflaţie sau lupta în piaţa de hrană sănătoasă a devenit mai dură, cu mărcile private ale retailerilor, care au preţuri sub medie, în prim-plan?

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!