11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Retail – Fabrica Barleta din Bacău, care produce pungi, saci şi sacoşe din hârtie: „A fost un an greu, a scăzut cererea la export, iar fondurile europene pe care ne bazam pentru dezvoltare nu au venit“. Producătorul a vândut la export doar 35% din producţie, faţă de 45% anul trecut – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Fabrica Barleta din Bacău, care produce pungi, saci şi sacoşe din hârtie: „A fost un an greu, a scăzut cererea la export, iar fondurile europene pe care ne bazam pentru dezvoltare nu au venit“.

Fabrica Barleta din Bacău, unde se produc pungi, saci şi sacoşe din hârtie pentru mari lanţuri de supermarketuri, reţele de fast-food sau producători de panificaţie, va finaliza acest an cu afaceri în scădere faţă de nivelul de 25 de milioane de euro anul trecut, deşi iniţial prognozase o creştere.

El este unul din acţionarii companiei, cu un pachet de 22,5%, alături de Leontin Podoiu, Adrian Horaţiu Damşa, Gigel Farcaş, restul acţiunilor fiind deţinute de Gheorghe Enache, Constantin Boboc, Dorian Rafiroiu, potrivit ulti melor date disponibile.

♦ Are în plan modernizarea cu echipamente noi şi digitalizarea pe fonduri europene.

Fabrica Barleta din Bacău, unde se produc pungi, saci şi sacoşe din hârtie pentru mari lanţuri de supermarketuri, reţele de fast-food sau producători de panificaţie, va finaliza acest an cu afaceri în scădere faţă de nivelul de 25 de milioane de euro anul trecut, deşi iniţial prognozase o creştere.

„A fost un an greu, nu vom atinge creşte­rea prognozată, cifra de afaceri este în scă­dere. În prima jumătate a anului a scăzut ce­rerea la export, am vândut 35% din produc­ţie la export faţă de 45% anul trecut. Pe piaţa internă am adăugat clienţi noi, cerere mai mare am văzut la clienţii supermarketuri, producători de zahăr, furaje. În a doua parte a anului am început să recuperăm şi din clienţii de la export“, a declarat pentru ZF Florin Adrian Dimofte, manager pe strategii şi dez­voltare al Barleta. El este unul din acţionarii companiei, cu un pachet de 22,5%, alături de Leontin Podoiu, Adrian Horaţiu Damşa, Gigel Farcaş, restul acţiunilor fiind deţinute de Gheorghe Enache, Constantin Boboc, Dorian Rafiroiu, potrivit ulti­melor date disponibile. Barleta vinde pungi, saci şi sacoşe din hârtie către supermarketuri şi hipermarketuri dar şi către companiile din industria de morărit şi panificaţie, farma sau fast-food, având clienţi firme precum Carrefour, KFC sau Pambac, potrivit ulti­melor date. În cadrul fabricii din Bacău se produc şi pungi mici de hârtie pentru far­macii, pentru ambalarea medicamentelor, pungi pentru panificaţie, brutărie şi simigerie dar şi alte tipuri de pungi.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!