2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023

Retail – Grupul Remedia plănuieşte o investiţie de aproape 4 mil. lei în extinderea spaţiilor logistice şi automatizare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Farmaceutica Remedia are în plan în 2023 să investească în partea de distribuţie de medicamente, care a fost în ultimii ani core businessul grupului, şi pe lista de obiective se numără ex tin derea spaţiilor şi automatizarea.

Remedia ocupă poziţia a noua în topul celor mai mari distribuitori de medicamente după rezultatele din 2022, după datele integrate la nivel de grup.

Cele mai mari trei provocări pen tru companie în 2023 ţin de automati zarea proceselor logistice, inflaţia şi costul utilităţilor, mai ales într-o piaţă competitivă cum este cea a distribuţiei de medicamente.

În total, Remedia are şapte depozite la nivel naţional, în oraşe precum Bucureşti, Deva, Braşov, Piteşti, Craiova, Iaşi, Timişoara.
♦ Grupul Remedia are activităţi în distribuţia de medicamente, în retailul farmaceutic, dar şi în vânzarea de roboţi pentru farmacii.

Farmaceutica Remedia are în plan în 2023 să investească în partea de distribuţie de medicamente, care a fost în ultimii ani core businessul grupului, şi pe lista de obiective se numără ex­tin­derea spaţiilor şi automatizarea.

„Unul din cele mai importante proiecte ale companiei este extinderea spaţiilor logistice şi automatizarea acti­vităţilor din depozitul Bucureşti, pentru optimizarea fluxurilor de pro­duse. Investiţia are o valoare estimată de 3,9 mil. lei“, au transmis reprezen­tanţii companiei pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

Remedia ocupă poziţia a noua în topul celor mai mari distribuitori de medicamente după rezultatele din 2022, după datele integrate la nivel de grup.

Cele mai mari trei provocări pen­tru companie în 2023 ţin de automati­zarea proceselor logistice, inflaţia şi costul utilităţilor, mai ales într-o piaţă competitivă cum este cea a distribuţiei de medicamente.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!