21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Retail – În plin război, Philip Morris International anunţă o investiţie de 30 mil. dolari într-o nouă unitate de producţie în Ucraina – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În plin război, Philip Morris International anunţă o investiţie de 30 mil.

Această investiţie este un semnal puternic pentru alţi investitori internaţionali - un semnal de încredere în economia Ucrainei, de încredere în poporul ucrainean şi de încredere în viitorul Ucrainei.", spune Massimo Andolina, preşedintele regiunii europene a Philip Morris International.

Philip Morris International a anunţat o investiţie de peste 30 mil. dolari în Ucraina, într-o nouă unitate de de producţie în regiunea Liov, în vestul Ucrainei. Lucrările pregătitoare pentru noua fabrică vor începe în iulie 2023, iar fabrica urmează să demareze producţia în T1/2024.
Locurile de muncă vor fi oferite mai întâi angajaţilor Philip Morris Ucraina de la fabrica din Harkov, spun oficialii Philip Morris.

„Noua fabrică va asigura o aprovizionare fiabilă cu produse pentru Ucraina şi oportunităţi de angajare pentru oamenii din Ucraina. Aceasta este mai mult decât o simplă investiţie în infrastructura şi capacităţile companiei noastre; aceasta este o demonstraţie a angajamentului nostru faţă de Ucraina şi faţă de poporul său. Această investiţie este un semnal puternic pentru alţi investitori internaţionali – un semnal de încredere în economia Ucrainei, de încredere în poporul ucrainean şi de încredere în viitorul Ucrainei.”, spune Massimo Andolina, preşedintele regiunii europene a Philip Morris International. Maksym Barabash, directorul general al Philip Morris Ucraina, menţionează că noua producţie în locaţia propusă de UkraineInvest va crea locuri de muncă, va satisface cererea pieţei ucrainene cu produse de înaltă calitate şi va sprijini economia într-o perioadă dificilă pentru ţară. „Nu aşteptăm sfârşitul războiului. Noi investim acum.”. Ucraina se află în plin război cu Rusia, după invadarea ţării de către trupele ruseşti în februarie 2022. Majoritatea luptelor se desfăşoară în estul Ucrainei, dar fiecare zonă a ţării este ameninţată de rachetele ruseşti. Economia Ucrainei a fost lovită în plin de acest război, dar continuă să funcţioneze.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!