2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Retail – Lanţul croat Submarine Burger, intrat pe piaţa din România în 2021, a deschis primele două restaurante după investiţii de 1,5 mil. Euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Lanţul croat Submarine Burger, intrat pe piaţa din România în 2021, a deschis primele două restaurante după investiţii de 1,5 mil.

♦ Brandul croat a testat piaţa din România prin deschiderea unui prim punct de vânzare în 2021, pe principiul dark kitchen - acele bucătării care pun la dispoziţia clienţilor produse exclusiv prin intermediul aplicaţiilor de delivery...

Submarine Burger, lanţ croat de restau rante specializat în burgeri vegani, a deschis anul acesta primele două restaurante în Capitală, în urma unor investiţii ce au totalizat 1,5 mil.

Lanţul croat de restaurante a fost lansat în 2014 de antreprenorii Dragoljub Bozoviç şi Aleksandar Lazinica, iar în acest moment este prezent în Zagreb, Rijeka, Split şi Zadar, are 16 locaţii în portofoliu
♦ Brandul croat a testat piaţa din România prin deschiderea unui prim punct de vânzare în 2021, pe principiul dark kitchen – acele bucătării care pun la dispoziţia clienţilor produse exclusiv prin intermediul aplicaţiilor de delivery, fără a avea spaţii de servire.

Submarine Burger, lanţ croat de restau­rante specializat în burgeri vegani, a deschis anul acesta primele două restaurante în Capitală, în urma unor investiţii ce au totalizat 1,5 mil. euro, iar la începutul anului viitor urmează deschiderea celui de-al treilea. Cele două restaurante au fost deschise în zona Floreasca şi, respectiv, în cartierul Cotroceni, în One Cotroceni Park. Al treilea restaurant va fi deschis în incinta clădirii America House din zona Piaţa Victoriei.

„După o testare a pieţei, am decis că este momentul potrivit să invităm românii să se alăture întregii experienţe Submarine Burger, iar aceasta nu poate fi decât 100% pozitivă atunci când oamenii intră în restau­rantele noastre. În ceea ce priveşte strategia şi viziunea pe termen lung, intenţionăm să acoperim toate zonele Bucureştiului cu restaurantele noastre, astfel încât să să fim la dispoziţia unui procent cât mai mare dintre bucureşteni“, a spus Alex Lazinica, fondator şi coproprietar al companiei croate Subma­rine Burger.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!