27.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Retail – Mihnea Bâldea, fabricile de ambalaje Rondocarton: Volumul de ambalaje a crescut în S1 cu 10%, cerere mai mare vedem în FMCG dar pe mobilă şi construcţii avem scădere. Compania are fabrici de ambalaje în Târgovişte, Cluj-Napoca şi Sibiu – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Rondocarton, parte a grupului aus triac Rondo Ganahl, unul din cei mai mari producători de carton ondulat, ce operează trei fabrici de ambalaje pe piaţa locală, a fina lizat anul trecut cu afaceri de 606 milioane de lei, în uşoară creştere faţă de anul trecut, potrivit datelor de la mfinante.ro. Profitul companiei s-a ridicat la 63,4 mil.

Traversăm o perioa dă incertă, să vedem cum vor fi lunile urmă toare“, a spus pentru ZF Mihnea Bâldea, di rectorul general al companiei Rondocarton, care livrează ambalaje de carton ondulat către 400 de companii clienţi.

Rondocarton, parte a grupului aus­triac Rondo Ganahl, unul din cei mai mari producători de carton ondulat, ce operează trei fabrici de ambalaje pe piaţa locală, a fina­lizat anul trecut cu afaceri de 606 milioane de lei, în uşoară creştere faţă de anul trecut, potrivit datelor de la mfinante.ro. Profitul companiei s-a ridicat la 63,4 mil. lei, faţă de 29,4 mil. lei anul anterior, arată aceiaşi sursă.

„Este un an mai dificil acesta, cu scădere de preţuri pe piaţa noastră dar cu creştere la preţurile materiilor prime. Este o presiune pe reducerea de costuri. Traversăm o perioa­dă incertă, să vedem cum vor fi lunile urmă­toare“, a spus pentru ZF Mihnea Bâldea, di­rectorul general al companiei Rondocarton, care livrează ambalaje de carton ondulat către 400 de companii clienţi. Producătorul vinde 90% din ambalaje pe piaţa locală, secto­rul alimentar fiind unul strategic pentru Rondocarton. Compania mai are clienţi şi din automotive, producători de echipamente electronice şi electrice, industria mobilei.

„Suntem în linie cu anul trecut pe cifra de afaceri până acum, în S1. Am văzut o creştere a cererii pentru ambalaje la clienţii din FMCG, dar o scădere în industria mobilei şi construcţii şi stagnare pe auto“.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!