11.2 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Retail – O nouă fabrică pe harta electro-IT a României: Nemţii de la EMZ Hanauer au demarat producţia de componente pentru electrocasnice la Reşita. Grupul este furnizor pentru nume mari precum Samsung, Electrolux şi Miele – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Producătorul german de componente pentru electrocasnice EMZ Hanauer a dat drumul producţiei la fabrica de la Reşita, în care a investit peste 70 mil.

Pentru fabrică, nemţii au primit şi ajutor de stat în valoare de 26,6 milioane de lei.

Proiectul a fost demarat la începutul lunii august 2022 şi finalizat în circa un an.

Producătorul german de componente pentru electrocasnice EMZ Hanauer a dat drumul producţiei la fabrica de la Reşita, în care a investit peste 70 mil. lei. Pentru fabrică, nemţii au primit şi ajutor de stat în valoare de 26,6 milioane de lei.

Proiectul a fost demarat la începutul lunii august 2022 şi finalizat în circa un an. „Am inaugurat fabrica din Reşiţa. Am terminat construcţia şi dăm drumul produc­ţiei“, au spus oficialii EMZ Hanauer fără a oferi detalii.

Grupul german este un furnizor de componente pentru marii producători de electrocasnice precum Electrolux, Whirlpool, Bosch/ Siemens, Miele, Liebherr, Samsung, GE şi Haier. Compania realizează sisteme de iluminat, sisteme pentru închiderea uşilor sau sisteme de producţie de gheaţă, toate acestea urmând a fi realizate şi în fabrica de la Reşiţa.

E vorba de componente ce sunt apoi integrate în maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, uscătoare şi frigidere.

EMZ Hanauer a ales România pentru o nouă fabrică în primul rând pentru că a vrut să fie aproape de clienţii săi. În ultimii ani, datorită unor investiţii majore ale jucătorilor deja existenţi, dar şi ale unora noi, precum grupul chinez Haier, România se conturează ca un hub de producţie de frigidere, maşini de spălat, espressoare sau aspiratoare.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!