2.5 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Retail – Profitul producătorului de ambalaje DS Smith Paper Zărneşti a crescut de 8,5 ori în 2022, ajungând la 92 mil. lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Profitul producătorului de ambalaje DS Smith Paper Zărneşti a crescut de 8,5 ori în 2022, ajungând la 92 mil.

Producătorul britanic de ambalaje DS Smith Paper Zărneşti a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 634,9 mil.

euro), în creştere cu 40,5% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 451,9 mil.

Producătorul britanic de ambalaje DS Smith Paper Zărneşti a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 634,9 mil. lei (128,7 mil. euro), în creştere cu 40,5% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 451,9 mil. lei (91,8 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. DS Smith Paper Zărneşti a realizat anul trecut un profit net de 92 mil. lei (18,6 mil. euro), de 8,5 ori mai mare faţă de anul precedent, când pro­du­cătorul britanic de ambalaje a obţinut un câştig net de 10,8 mil. lei (2,2 mil. euro), conform datelor publice. Com­pania a ajuns în 2022 la un număr mediu de 223 de angajaţi.

Fabrica DS Smith din Zărneşti realizează exclusiv hârtie reciclată. Pe lângă această unitate, producătorul mai deţine în România două fabrici de ambalaje, la Ghimbav şi la Timişoara, alături de un centru de coordonare a operaţiunilor de reciclare în Bucureşti, două depozite de reciclare în Otopeni şi Cluj-Napoca şi trei puncte de lucru, în Piteşti, Timişoara şi Otopeni, judeţul Ilfov. Fabrica de la Zărneşti (fosta Ecopaper) este cea mai mare cu acest profil din România, fiind cumpărată de DS Smith în urmă cu câţiva ani de la antreprenorul Vladimir Cohn, alături de fabrica Ecopack de la Ghimbav.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!