9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Retail – Retailerul local La Cocoş, cunoscut pentru politica preţurilor mici, a ajuns la afaceri de 1 mld. lei cu trei magazine. Lanţul îşi pune acum pe hartă al treilea oraş din România, Braşov – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Magazinul La Cocoş din Braşov va fi amplasat în cadrul Brintex Discount Shopping Center, deschis acum 18 ani şi remodelat recent.

Retailerul La Cocoş, controlat de antreprenorul Iulian Nica, care ope rează două hipermarketuri cu politică de discount la Ploieşti şi unul la Bucu reşti, a închis anul trecut cu vânzări de aproape 1 mld.

Avansul accelerat al vânzărilor a venit în cazul retailerului autohton şi ca urmare a deschiderii în 2023 a celui de-al treilea hipermarket.

Magazinul La Cocoş din Braşov va fi amplasat în cadrul Brintex Discount Shopping Center, deschis acum 18 ani şi remodelat recent. Acesta găzduieşte 200 de magazine, spaţiul fiind integral închiriat.
♦ Compania operează două hipermarketuri cu politică de discount la Ploieşti şi unul la Bucureşti.

Retailerul La Cocoş, controlat de antreprenorul Iulian Nica, care ope­rează două hipermarketuri cu politică de discount la Ploieşti şi unul la Bucu­reşti, a închis anul trecut cu vânzări de aproape 1 mld. lei, cu 40% mai mari decât în 2022. După cifra de afaceri, La Cocoş este cea mai puternică reţea locală din comerţul alimentar.

Avansul accelerat al vânzărilor a venit în cazul retailerului autohton şi ca urmare a deschiderii în 2023 a celui de-al treilea hipermarket. Iar planuri­le companiei nu se opresc aici, fiind bugetate încă cinci magazine până la final de 2025. Primul dintre acestea va fi la Braşov. Noua unitate, care va măsura 10.000 mp, va fi amplasată în complexul Brintex-Braşov, situat în cartierul Bartolomeu, spun reprezen­tanţii companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a intermediat acordul dintre retailer şi centrul comercial.

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!