30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Retrospectivă 2023 CEO Strategy. Executivii şi antreprenorii au un optimism moderat pentru anul viitor, aşteptările sunt ca inflaţia să îşi menţină trendul descendent şi economia să crească. „Anii electorali grăbesc investiţiile statului”. – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Anul 2023 nu a fost lipsit de provocări pentru companiile din România, însă executivii şi antreprenorii sunt optimişti pentru 2024, însă optimismul este unul moderat.

Anul 2024 va fi un an care va continua ceea ce se întâmplă în această toamnă, o scădere uşoară a inflaţiei, dar nivelul de dobânzi aşa cum spun toţi analiştii va rămâne în continuare sus...

Gandul.ro Pe 21 decembrie 2023, Costel a fost dat dispărut de fratele lui.

Anul 2023 nu a fost lipsit de provocări pentru companiile din România, însă executivii şi antreprenorii sunt optimişti pentru 2024, însă optimismul este unul moderat. Aşteptările mediului de business sunt ca inflaţia să îşi continue trendul descendent şi economia să crească.

Cu toate acestea, dobânzile vor rămâne în continuare mari, este de părere Monalisa Ungureanu, CEO al Agrii România unul dintre cei mai mari distribuitori de inputuri din România.

„Inflaţia este pe un trend de scădere este clar. Anul 2024 va fi un an care va continua ceea ce se întâmplă în această toamnă, o scădere uşoară a inflaţiei, dar nivelul de dobânzi aşa cum spun toţi analiştii va rămâne în continuare sus. Inflaţia este unul din cancerul economie. Este singura măsură pe care o pot avea în acest moment pentru a frâna consumul şi să ţină cererea la nivel real mai jos pentru a nu mai alimenta inflaţia. Ne aşteptăm la dobânzi mari în continuare, iar atât timp cât încă sunt războaie eu cred că ar trebui să fim în mod real însoţiţi de acest gând, că nu mai este certitudine”, a spus Monalisa Ungureanu, în cadrul CEO Strategy, emisiunea realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu ING Bank.

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!