16.8 C
București
luni, mai 29, 2023

Banking & Servicii financiare – CEC Bank și EximBank finanțează Toneli Holding, cel mai mare producător de ouă din România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

CEC Bank a acordat o finanțare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding SA, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România.

“În ciuda provocărilor ridicate de actualul context economic, continuăm să susținem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiție.

Într-o perioadă dificilă pentru mediul de afaceri și nu numai, plină de provocări, CEC și EximBank sunt alături de companiile românești și propun soluții financiare care servesc nevoilor reale ale comunității de business.

CEC Bank a acordat o finanțare de circa 40 milioane de lei companiei Toneli Holding SA, parte din Grupul Toneli, cel mai mare producător de ouă din România. Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank în cadrul schemei de ajutor de stat în contextul crizei economice generate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, potrivit unui comunicat.

“În ciuda provocărilor ridicate de actualul context economic, continuăm să susținem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiție. Finanțarea agriculturii a înregistrat, anul trecut, o evoluție deosebită, CEC Bank consolidându-și poziția în acest domeniu, soldul creditelor acordate agriculturii crescând cu circa un miliard de lei”, a declarat Laura Mihai, director Direcția Clienți Mari CEC Bank.

”În general, se spune despre  bănci că îți dau umbrelă când este soare și o iau când plouă, dar acest parteneriat demonstrează contrariul. Într-o perioadă dificilă pentru mediul de afaceri și nu numai, plină de provocări, CEC și EximBank sunt alături de companiile românești și propun soluții financiare care servesc nevoilor reale ale comunității de business. Iar acesta este numai un exemplu al capacității EximBank de a construi parteneriate eficiente cu celelalte bănci comerciale, în beneficiul direct al firmelor locale care pot accesa mai ușor finanțarea necesară pentru activitatea curentă sau pentru investiții”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

„Toneli Holding construiește an de an în jurul viziunii de a fi nu doar un lider de piață, ci și un etalon în ceea ce privește producția și distribuția de oua și alte produse adiacente. Pentru materializarea planurilor strategice, suntem conștienți că avem nevoie de suportul tuturor stakeholder-ilor și aici instituțiile financiare au un rol relevant. Suntem onorați să avem alături de noi în această călătorie ambițioasă, bănci cu rezonanță pentru economia românească, precum CEC Bank și EximBank, parteneriate ce ne generează în egală măsură încredere și responsabilitate”, a declarat domnul Toni Khoury, Director General, Grupul de firme Toneli.

Toneli Holding colaborează cu CEC Bank încă din anul 2013.

Toneli Holding și-a început operațiunile de producție și distribuție a ouălor acum peste 25 de ani. În prezent, compania își desfășoară activitățile de creștere a tineretului de păsări și pe cea de producție în 24 ferme amplasate în zona de Sud a țării, în județele Giurgiu, Teleorman, Ialomița, Dâmbovița, Argeș, în peste 150 de hale de producție.

Compania a dezvoltat în ultimii ani conceptul „from farm to fork” și își securizează trasabilitatea acoperind întregul lanț trofic de producție și distribuție, de la pui de o zi, producție de furaje, sisteme de creștere a păsărilor, sortare, ambalare, distribuție, marketing, merchandising.

Printre partenerii importanți din portofoliul Toneli Holding, regăsim Familia Regală a României, MC Donald’s, City Grill, retailul modern (IKA), rețele de tip LKA, platformele de distriburie on-line, clienți importanți din canalele Horeca și Industry, dar și ANBCT (Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!