12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Banking & Servicii financiare – Citi îl numește pe Gabriel Apostol în funcția de director divizie companii multinaționale pentru România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Citi a anunțat numirea lui Gabriel Apostol în funcția de director divizie clienți companii multinaționale (Global Network Banking) pentru România.

În acest rol, Gabriel Apostol va fi responsabil de creșterea diviziei Citi dedicate companiilor multinaționale mari și mijlocii ce operează în România.

De asemenea, vedem un flux constant de companii multinaționale care investesc în România și suntem de regulă prima opțiune de partener bancar pentru acestea, având în vedere prezența noastră globală combinată cu experiența locală.

Citi a anunțat numirea lui Gabriel Apostol în funcția de director divizie clienți companii multinaționale (Global Network Banking) pentru România. În acest rol, Gabriel Apostol va fi responsabil de creșterea diviziei Citi dedicate companiilor multinaționale mari și mijlocii ce operează în România. El se alătură, de asemenea, comitetului de management Citi România, având un rol strategic în conducerea și dezvoltarea băncii, potrivit unui comunicat.

În linie cu strategia Citi de a fi partenerul bancar preeminent pentru instituțiile cu nevoi transfrontaliere, divizia Global Network Banking sprijină clienții corporativi cu ambiții globale, care caută să acceseze noi piețe și să crească. Echipa Global Network Banking lucrează cu clienți corporativi dintr-o varietate de sectoare, facilitându-le accesul la suita completă de produse ale băncii, inclusiv soluțiile de administrare a lichidităților, instrumente financiare pentru comerț internațional sau finanțări.

„Din poziția unei bănci globale, continuăm să ne valorificăm resursele și experiența pentru a ajuta clienții și comunitatea să rezolve marile provocări cu care se confruntă zi de zi, fie că e vorba despre securitate energetică, finanțare sustenabilă, infrastructură sau reziliența lanțului de aprovizionare. Strategia noastră este de a consolida relațiile cu clienții existenți, dar și de a adăuga nume noi. Cu acest obiectiv, ne ajutăm clienții să devină mai eficienți, mai rezilienți și să avanseze în procesele de digitalizare. De asemenea, vedem un flux constant de companii multinaționale care investesc în România și suntem de regulă prima opțiune de partener bancar pentru acestea, având în vedere prezența noastră globală combinată cu experiența locală. Gabriel Apostol aduce în această poziție o experiență valoroasă și o abordare centrată pe client, ce vor ajuta Citi să rămână un partener de încredere”, a declarat Samir Karia, directorul general al Citi România, despre numirea lui Gabriel Apostol în noul rol.

Citi este partenerul bancar ales de multinaționalele din România, având o poziție de lider pe segmentul de piață al companiilor globale mari cu operațiuni locale. Divizia locală a băncii dedicată multinaționalelor a înregistrat o creștere de două cifre în ultimii ani.

Gabriel Apostol are peste 27 de ani de experiență în sectorul bancar, iar pe ultimii 20 i-a petrecut în cadrul Citi ocupând mai multe roluri în corporate banking, cel mai recent ca și Senior Banker pentru un portofoliu de companii multinaționale. Anterior, a fost director comercial regional la BRD – Groupe Société Générale, iar în perioada de început a carierei a acoperit o serie de alte poziții în zonele de credit și management de relații cu clienții.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!