25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Banking & Servicii financiare – ProCredit Bank acordă un credit de 10 milioane de lei către Dendrio, parte a grupului Bittnet – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

ProCredit Bank România a acordat un credit de 10 milioane de lei către Dendrio, companie deţinută de Grupul Bittnet, cu care banca colaborează încă din 2014, potrivit unui comunicat al băncii.

“Suntem mândri să sprijinim Dendrio şi Grupul Bittnet în demersul lor de a continua să inoveze şi să ofere soluţii tehnologice de înaltă calitate.

Pentru noi este important să construim relaţii solide şi de lungă durată cu antreprenorii şi companiile din sectorul IT&C, punându-le la dispoziţie instrumentele financiare necesare, astfel încurajându-i să se concentreze pe ceea ce fac mai bine – inovaţie şi dezvoltare tehnologică”...

ProCredit Bank România a acordat un credit de 10 milioane de lei către Dendrio, companie deţinută de Grupul Bittnet, cu care banca colaborează încă din 2014, potrivit unui comunicat al băncii.

“Suntem mândri să sprijinim Dendrio şi Grupul Bittnet în demersul lor de a continua să inoveze şi să ofere soluţii tehnologice de înaltă calitate. Suntem ferm convinşi că această achiziţie va spori capacităţile şi competenţele Dendrio, consolidându-le poziţia pe piaţă şi extinzându-le potenţialul de creştere. Pentru noi este important să construim relaţii solide şi de lungă durată cu antreprenorii şi companiile din sectorul IT&C, punându-le la dispoziţie instrumentele financiare necesare, astfel încurajându-i să se concentreze pe ceea ce fac mai bine – inovaţie şi dezvoltare tehnologică”, a declarat Cristian Toma, director sucursală Victoria, ProCredit Bank.

Această finanţare vine în contextul achiziţiei pachetului majoritar de acţiuni Dataware Consulting de către Dendrio. Achiziţia reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare a pilonului de Cloud & Infrastructure al Grupului Bittnet acolo unde Dataware Consulting se alătură companiilor Dendrio Solutions, Optimizor, Top Tech şi 2NET Computer. Prin integrarea expertizei şi resurselor oferite de Dataware Consulting, Grupul Bittnet va consolida portofoliul său de servicii şi competenţe, oferind astfel o gamă mai largă de soluţii tehnologice integrate pentru clienţii săi.

“Colaborarea noastră cu ProCredit Bank este una solidă şi de încredere. Am început în 2014, când am accesat prima finanţare pentru Bittnet, urmând ca în 2017 să folosim produse de finanţare de la ProCredit Bank şi pentru Dendrio. Am apreciat mereu angajamentul lor faţă de nevoile noastre specifice şi disponibilitatea de a oferi soluţii financiare adaptate. În prezent utilizăm mai multe servicii bancare precum credite pentru investiţii şi capital de lucru, scrisori de garantare bancară, dar şi soluţii avantajoase de economisire. ProCredit Bank a devenit un partener de încredere în dezvoltarea afacerilor Grupului Bittnet şi suntem încrezători în continuarea acestei relaţii de succes”, a declarat Mihai Logofatu, CEO Bittnet Grup.

ProCredit Bank România este parte a grupului ProCredit, care este format din bănci comerciale pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri). ProCredit Holding AG & Co. KGaA, cu sediul în Frankfurt am Main, Germania, este compania-mamă a grupului ProCredit. Pe lângă concentrarea sa operaţională asupra Europei de Sud-Est şi de Est, grupul ProCredit este, de asemenea, activ în America de Sud şi în Germania. Acţiunile companiei sunt tranzacţionate pe segmentul Prime Standard al Bursei de Valori din Frankfurt. Acţionarii principali ai ProCredit Holding AG & Co. KGaA includ investitorii strategici Zeitinger Invest şi ProCredit Staff Invest (vehiculul de investiţii pentru personalul ProCredit), compania olandeză DOEN Participaties BV, KfW şi BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!