21.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024

Banking & Servicii financiare – ROCA Industry îl numește pe Ștefan Szitas în rolul de COO   – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

ROCA Industry, holding românesc de companii de materiale de construcții, parte din portofoliul ROCA Investments, anunță recrutarea lui Ștefan Szitas, care s-a alăturat echipei de management a holdingului în rolul de Chief Operating Officer (COO) începând cu luna mai a acestui an, potrivit unui comunicat de presă.

Ștefan Szitas deține o experiență de peste 16 ani în domenii precum producție și distribuție de materiale de construcții la nivel european, dezvoltare și implementare de strategie logistică în domeniul petrol și gaze în Europa de Est și implementare de proiecte majore de investiții...

Echipa este asset-ul nostru cheie în ghidarea și structurarea activității companiilor deținute, pentru a crea cadrul și premisele transformării acestora în campioni regionali,” declară Ionuț Bindea, CEO ROCA Industry.

ROCA Industry, holding românesc de companii de materiale de construcții, parte din portofoliul ROCA Investments, anunță recrutarea lui Ștefan Szitas, care s-a alăturat echipei de management a holdingului în rolul de Chief Operating Officer (COO) începând cu luna mai a acestui an, potrivit unui comunicat de presă. 

Ștefan Szitas deține o experiență de peste 16 ani în domenii precum producție și distribuție de materiale de construcții la nivel european, dezvoltare și implementare de strategie logistică în domeniul petrol și gaze în Europa de Est și implementare de proiecte majore de investiții.

 “Ne bucurăm să completăm echipa de management a holdingului, recrutând un profesionist cu competențe operaționale solide. Ștefan se alătură unei echipe de experți în domeniu, care contribuie cu un nucleu relevant de know-how la reindustrializarea României – miza noastră strategică. Echipa este asset-ul nostru cheie în ghidarea și structurarea activității companiilor deținute, pentru a crea cadrul și premisele transformării acestora în campioni regionali,” declară Ionuț Bindea, CEO ROCA Industry.

Echipa de management ROCA Industry integrează patru competențe principale: competența financiară, cea comercială, de marketing și cea operațională, susținută de expertiza de project management la nivelul întregii echipe. CEO- ul ROCA Industry conduce echipa de management, realizând integrarea necesară între operațiunile de business și zona de investment specifică modelului de operare al grupului și conducând strategia de dezvoltare a holdingului.

“Prin experiența mea anterioară voi contribui cu siguranță la misiunea ROCA Industry, de reindustrializare a României, prin consolidarea și eficientizarea proceselor operaționale. Sunt onorat să primesc responsabilitatea gestionării a multiple domenii și geografii, să îmi consolidez experiența în zona de M&A și să îmi dezvolt competențe suplimentare activând în cadrul unei echipe complexe și profesioniste,” declară Ștefan Szitas, COO ROCA Industry.

Anterior rolului curent, Ștefan Szitas a deținut rolul de Director Operațional al unui holding de materiale de construcții cu sediul în Viena, cu responsabilități de dezvoltare și implementare a strategiei operaționale a grupului atât pe direcția de producție cât și pe cea de distribuție, la nivel european.  De asemenea, Ștefan a contribuit la dezvoltarea strategiei de logistică și depozitare, atât pentru România cât și pentru alte piețe, fiind responsabil de proiecte de investiții de peste 100 milioane de euro pentru unul dintre cei mai mari jucători din sectorul energetic sud – est european.

Companiile din cadrul holdingului ROCA Industry sunt companii antreprenoriale românești în curs de transformare, cu fabrici și operațiuni în plin proces de automatizare, de eficientizare, de tranziție către structuri de guvernanță bine stabilite, cătra raportare și monitorizare financiară performantă.

ROCA Industry, listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul ROC1, a obținut recent aprobarea acţionarilor pentru transferul pe piaţa principală a Bursei.

ROCA Industry deține direct si indirect, un număr de 7 companii – performeri în sectoarele specifice de activitate: BICO Industries (primul și cel mai mare producător național de plasă din fibră de sticlă și singurul producător autohton de armături din fibră de sticlă), EVOLOR (unul dintre cei mai mari jucători din industria de producție de vopsele și lacuri), ECO EURO DOORS (cel mai mare producător român de uși destinate construcțiilor rezidențiale), DIAL (producător de produse din fir metalic), precum si producatorii de fibră de sticlă Terra, Europlas și Iranga prin intermediul BICO Industries.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!