-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Energie – România are o oportunitate uriaşă de dezvoltare prin atragerea investitorilor străini şi utilizarea la potenţialul maxim a resurselor naturale – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În schimb, Nawaf Salameh, care a de marat extinderea la nivel global în 2021, mergând spre America şi America Latină şi plănuieşte deschiderea unei fabrici în New York în acest an, a adăugat că dacă inves teşti în SUA ai suportul autorităţilor cen trale şi al ambasadelor şi poţi să devii jucător global.

BusinessMagazin Cine este omul care, deşi are 100 de ani şi merge în baston, reuşeşte să zguduie întreaga lume.

Cine este omul care, deşi are 100 de ani şi merge în baston, reuşeşte să zguduie întreaga lume.

România se află într-un moment impor­tant al dezvoltării sale economice, în care atragerea de investitori străini şi valorifi­carea resurselor naturale reprezintă o oportunitate uria­şă, în contextul conflictului din­tre Rusia şi Ucraina, care a dus la o creş­tere la nivel mondial pen­tru resurse. Însă, pe lângă conştientizarea avuţiei, este ne­voie şi de implicarea statului în atragerea inves­titorilor, care să creeze infrastructura potri­vită şi să aducă legile în actualitate, crede mediul privat.

„Pentru a aduce un investi­tor din SUA, este nevoie să pregătim Ro­mâ­nia. Asta în­seam­nă să facem un upgrade al legilor, pen­tru că, spre exemplu, în America se poate crea un holding şi în România nu. Asta în­seamnă că şi dacă vor să vină anumiţi inves­titori, nu pot“, a spus Nawaf Salameh, fon­da­torul Alexandrion Group, cel mai mare producător local de băuturi spirtoase din România. El a orga­ni­zat împreună cu Adrian Zuckerman, fostul ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, evenimentul Independence Day Forum.

În schimb, Nawaf Salameh, care a de­marat extinderea la nivel global în 2021, mergând spre America şi America Latină şi plănuieşte deschiderea unei fabrici în New York în acest an, a adăugat că dacă inves­teşti în SUA ai suportul autorităţilor cen­trale şi al ambasadelor şi poţi să devii jucător global.

Adrian Zuckerman, fostul ambasador, a spus că este foarte optimist în ceea ce pri­veşte dezvoltarea relaţiei dintre România şi SUA în viitor. Însă nu se poate să ai o secu­ritate dez­voltată, dacă nu ai o eco­nomie dezvoltată. Acesta a completat că România este, alături de Polonia, unul din statele im­portante care apără flancul estic al NATO în faţa ameninţării Rusiei. „România este un apărător al securităţii naţionale şi globale“, a subliniat el.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!