31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

IT & E-commerce – Apple ar putea forța milioane de deținători de iPhone să facă upgrade la sistemul de operare – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Deși aceste lucruri nu înseamnă neapărat că proprietarii acelor dispozitive vor trebui să se grăbească să-și cumpere cel mai bun iPhone sau iPad, asta înseamnă că vor trebui să facă un upgrade la dispozitivele mai noi...

Mark Gurman de la Bloomberg susține că strategia Apple s-a schimbat pe parcursul dezvoltării și că noul iOS 17 va primi câteva funcții „binevenite”, chiar dacă nu va aduce schimbări majore, precum update-ul iOS 16 din toamna anului trecut...

Încep însă să apară informații că Apple se pregătește să renunțe la suportul pentru un hardware mare. Conform unor surse, se pare că iOS 17 nu va suporta iPhone-ul cu design actual, iPhone X. De asemenea, nu va suporta telefonul de care mulți oameni încă se agață și acum, iPhone 8. Și nu este vorba doar de iPhone. Probleme vor avea mai multe iPad-uri, odată cu actualizările de software din 2023, potrivit Imore.

Informații care au generat confuzie

O altă informație a provocat și mai multă confuzie, sugerând că Apple va păstra suportul pentru o parte dintre aceste dispozitive. Deși aceste lucruri nu înseamnă neapărat că proprietarii acelor dispozitive vor trebui să se grăbească să-și cumpere cel mai bun iPhone sau iPad, asta înseamnă că vor trebui să facă un upgrade la dispozitivele mai noi, mai ales dacă vor să se bucure de orice funcții noi pe care Apple le va dezvălui la evenimentul WWDC23 din această vară.

iPhone X și iPhone 8 vor primi iOS 17 în luna septembrie

S-a spus deja că vor apărea unele îmbunătățiri ale calității odată cu iOS 17. Poate da, poate nu. Un raport și mai recent postat pe forumurile MacRumors susține că aceleași iPhone-uri care au fost acceptate de iOS 16 vor continua să fie acceptate și de această dată. Asta ar însemna că iPhone X și iPhone 8 vor primi iOS 17 în luna septembrie. Nu se spune însă dacă actualizarea iPadOS 17 va suporta toate dispozitivele existente, dar se pare că dispozitivele care rulează cipuri A11 vor fi gata de funcționare. Dacă utilizați ceva mai nou decât un iPhone X, puteți fi sigur că veți obține iOS 17.

iOS 17 a pornit ca un update de stabilitate și a evoluat în ceva mai mare

Mark Gurman de la Bloomberg susține că strategia Apple s-a schimbat pe parcursul dezvoltării și că noul iOS 17 va primi câteva funcții „binevenite”, chiar dacă nu va aduce schimbări majore, precum update-ul iOS 16 din toamna anului trecut, care a introdus noul sistem de personalizare a ecranului de blocare.

În general, Gurman are informații din surse sigure, însă acum nu s-a bazat pe aceste afirmații. În trecut, zvonurile legate de iOS 17 ofereau câteva informații interesante. De exemplu, pentru prima data în istoria iPhone, s-a spus că va fi posibilă instalarea de aplicații din afara App Store. Alte schimbări ar putea veni la nivelul iMessage, una dintre cele mai importante componente ale sistemului de operare, si motivul pentru care multi utilizatori rămân in ecosistemul Apple. Noua aplicație ar putea primi un nou meniu principal, camere de chat, clipuri video și funcții de chat cu AR, probabil pentru integrare cu dispozitivul VR.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!