30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

IT & E-commerce – Cegeka România îl numeşte pe Lucian Popovici în funcţia de director of applications, care va prelua rolul de la Ovidiu Pinghioiu, actualul country director al subsidiarei locale a grupului IT de origine belgiană – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

euro în 2022 (ultimul an pentru care există date publice), îl numeşte pe Lucian Popovici în funcţia de Director of Applications, divizie care îşi propune dublarea echipei în următorii doi ani, au anunţat reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

În prezent, divizia Applications, care deserveşte atât piaţa locală, cât şi clienţi internaţionali, are 250 de angajaţi, iar obiectivul în următorii doi ani este să-şi dubleze echipa şi să ajungă la un număr de 500 de profesionişti.

În timpul mandatului său, Lucian Popovici a reuşit să extindă echipa, ajungând la peste 700 de ingineri IT în mai multe locaţii din România, pe diverse industrii şi tehnologii.

Cegeka România, subsidiara locală a grupului IT de origine belgiană cu acelaşi nume, care a înregistrat afaceri de 47 mil. euro în 2022 (ultimul an pentru care există date publice), îl numeşte pe Lucian Popovici în funcţia de Director of Applications, divizie care îşi propune dublarea echipei în următorii doi ani, au anunţat reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

Lucian Popovici va prelua rolul de la Ovidiu Pinghioiu, actualul Country Director al Cegeka România, şi va fi responsabil de creşterea şi managementul portofoliului Cegeka. În prezent, divizia Applications, care deserveşte atât piaţa locală, cât şi clienţi internaţionali, are 250 de angajaţi, iar obiectivul în următorii doi ani este să-şi dubleze echipa şi să ajungă la un număr de 500 de profesionişti.

„Lucian Popovici este un lider respectat, cu o experienţă de succes dovedită în industria IT. Sunt convins că experienţa sa vastă, proactivitatea şi spiritul său antreprenorial vor avea o contribuţie semnificativă la creşterea şi succesul companiei”, a transmis Ovidiu Pinghioiu, Country Director al Cegeka România.

Lucian Popovici are peste 20 de ani de experienţă în industria IT. Acesta a avut un rol esenţial în înfiinţarea Deloitte Digital Romania, unde a fost Director of Engineering timp de şase ani. În timpul mandatului său, Lucian Popovici a reuşit să extindă echipa, ajungând la peste 700 de ingineri IT în mai multe locaţii din România, pe diverse industrii şi tehnologii.  

„Sunt încântat să mă alătur companiei şi aştept cu nerăbdare să-mi pun în valoare experienţa şi să lucrez în strânsă colaborare cu echipa excepţională de la Cegeka pentru a contribui la creşterea continuă a organizaţiei”, a spus Lucian Popovici.

Privind în perspectivă, noul Director al diviziei Applications preconizează o creştere dinamică pentru acest departament, şi se angajează să rămână în fruntea tendinţelor din industrie, oferind soluţii de top pentru clienţii Cegeka, arată sursa citată anterior.

În prezent, divizia Applications deserveşte un număr de peste 30 clienţi, dintre care în proporţie de 90% – companii care activează în piaţa locală, din industrii diverse, precum banking, retail, telecom, insurance, IT, logistics etc. Divizia deserveşte şi clienţi internaţionali din pieţe europene şi americane. Printre clienţii din portofoliu se numără NN, ING, Orange, FAN Courier, Carrefour, Vodafone. 

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=182548568988529″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!