25.7 C
București
luni, iulie 22, 2024

Retail – Antreprenori locali. O nouă tranzacţie: Producătorul apei minerale Keia a preluat fabrica Lipova şi nu exclude alte achiziţii. „Ne uităm cu mult interes la oportunităţile de achiziţie existente în piaţă.“ – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Nicoltana, producătorul brandurilor de apă KEIA – Izvorul Zăganului şi Izvorul dintre Brazi, a preluat în portofoliu fabrica de imbuteliat apa minerală naturală Lipova şi brandul Lipova 1897.

Fostul proprietar al fabricii este Lipomin SA, deţinut de Prodal’94, companie cunoscută în special pentru portofoliul de băuturi spirtoase precum Stalinskaya şi Wembley Dry Gin.

Fabrica Lipova (judeţul Arad) are în prezent 35 de angajaţi şi îmbuteliază apă minerală carbogazoasă la volume de 0,5 litri şi 2 litri în două variante: forte şi light.

Mihai Croitoru, director general al Nicoltana: Ne uităm cu mult interes la oportunităţile de achiziţie existente în piaţă şi de aceea nu excludem posibilitatea de a alătura şi alte branduri portofoliului nostru de produse.
Nicoltana, producătorul brandurilor de apă KEIA – Izvorul Zăganului şi Izvorul dintre Brazi, a preluat în portofoliu fabrica de imbuteliat apa minerală naturală Lipova şi brandul Lipova 1897. Fostul proprietar al fabricii este Lipomin SA, deţinut de Prodal’94, companie cunoscută în special pentru portofoliul de băuturi spirtoase precum Stalinskaya şi Wembley Dry Gin.

„Zona de vest este o zonă de mare interes pentru noi: atât pentru Lipova, cât şi pentru apele pe care le distribuim Keia Izvorul Zăganului şi Izvorul dintre Brazi. Pe de altă parte, datorită experienţei pe care o avem, dorim să o facem cunoscută consumatorilor şi în celelalte regiuni ale ţării acolo unde suntem prezenţi cu produsele deja existente în portofoliu“, a declarat Mihai Croitoru, director general al Nicoltana. Fabrica Lipova (judeţul Arad) are în prezent 35 de angajaţi şi îmbuteliază apă minerală carbogazoasă la volume de 0,5 litri şi 2 litri în două variante: forte şi light. De altfel, apele minerale de la Lipova sunt unele dintre cele mai cunoscute din zona de vest a ţării. Mihai Croitoru spune că procesul de negociere a durat în jur de 6 luni şi a fost finalizat în luna decembrie 2023. Compania a fost asistată de Mihai Negoiţă de la SCA Negoiţă, Iancu, Panaitescu şi de avocat Lelia Grigore. El nu a dat detalii despre valoarea tranzacţiei.

„Avem pe termen scurt în plan optimizarea tehnică a fabricii prin achiziţia de utilaje performante pentru reducerea costurilor de producţie. De asemenea dorim divesificarea producţiei prin adăugarea de noi SKU-ri pentru apa minerală carbogazoasă“.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!