24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

IT & E-commerce – Compania de IT Cognizant România recruteazǎ peste 100 de experţi IT, în plus faţă de cele mai mult de 100 persoane angajate de la începutul anului, şi lansează un nou concept edu-tech pentru copii în studio-ul Cognizant de la Destiny Park – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Compania de IT Cognizant România recruteazǎ peste 100 de experţi IT, în plus faţă de cele mai mult de 100 persoane angajate de la începutul anului şi lansează un nou concept edu-tech pentru copii în studio-ul Cognizant de la Destiny Park...

E important sǎ continuǎm sǎ generǎm valoare pentru fiecare industrie prin soluţii digitale care evolueazǎ acum în mod accelerat şi sǎ ne susţinem clienţii, asigurându-ne astfel succesul reciproc.

Aceşti experţi vor lucra cu clienţi din SUA şi Europa, companii care activează în domenii precum Healthcare, Media & Tech, Banking & Financial Services, Retail, Automotive.

Compania de IT Cognizant România recruteazǎ peste 100 de experţi IT, în plus faţă de cele mai mult de 100 persoane angajate de la începutul anului şi lansează un nou concept edu-tech pentru copii în studio-ul Cognizant de la Destiny Park.

Poziţiile deschise de companie, nivel Mid-Senior, sunt disponibile în toată România, într-un model de muncă hibrid, pentru specialişti în Java, FullStack Web, .NET, AI & Analytics, Data, DevOps şi QA Automation.

„Sectorul IT a resimţit provocǎri constante în ultimii ani, de la creşteri accelerate, pânǎ la reechilibrarea care a început în 2023. Capacitatea de adaptare şi flexibilitatea companiilor, cât şi a specialiştilor din domeniu reprezintǎ o prioritate în acest context. E important sǎ continuǎm sǎ generǎm valoare pentru fiecare industrie prin soluţii digitale care evolueazǎ acum în mod accelerat şi sǎ ne susţinem clienţii, asigurându-ne astfel succesul reciproc. Este nevoie ca fiecare specialist IT să-şi analizeze setul de abilităţi şi expertiza, sǎ înveţe, sǎ se dezvolte constant, pentru a fi în pas cu noile tendinţe. Acest lucru începe devreme, prin apetitul educat pentru tehnologie pe care îl au noile generaţii şi continuǎ pe tot parcursul carierei fiecǎrui profesionist”, a declarat Mihai Constandiş, Country Manager, Cognizant România.

Aceşti experţi vor lucra cu clienţi din SUA şi Europa, companii care activează în domenii precum Healthcare, Media & Tech, Banking & Financial Services, Retail, Automotive.

„Investim în educaţie şi în comunitǎţile din care facem parte. La finalul lunii iunie am donat echipamente IT în valoare de 85.000 Euro cǎtre Asociaţia Studenţilor Universitǎţii de Artǎ şi Design din Cluj-Napoca.  De asemenea, investim şi în educaţie prin metode alternative, cum este colaborarea cu Destiny Park, acest spaţiu inedit care îşi va pune amprenta asupra noilor generaţii de tineri”, a declarat Raluca Dolan, HR Director, Cognizant România. 

Destiny Park este un oraş în miniatură, dedicat copiilor, deschis în 2022 şi care a avut 173.175 de vizitatori în 2023.

„Parteneriatele cu companii de renume precum Cognizant ne ajută să aducem realism în experienţele copiilor şi să consolidăm percepţia acestora despre industriile reprezentative. Copiii iubesc tehnologia şi se bucură de experienţele care aduc şi distracţie, pe lângă informaţii. De aceea, activitatea Cognizant din Destiny Park este foarte apreciată, iar schimbarea pe care tocmai am făcut-o îi va face pe copii să fie şi mai interesaţi de domeniul IT”, a declarat Ana-Maria Pascaru, Director de Marketing Destiny Park.

Activităţile sunt structurate pe categorii de vârstă, 3-6 ani, 7-10 ani şi 11-14 ani.

Cognizant Romania este prezentǎ în România din 2018, când Cognizant a achiziţionat Softvision, companie fondatǎ în 1998, în Cluj-Napoca. În prezent, compania are sedii în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare, cu 2400 de angajaţi, fiind unul dintre cele mai mari centre de dezvoltare software Cognizant din Europa de Est.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=914098993125481″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!