27.3 C
București
luni, iunie 17, 2024

IT & E-commerce – Elena Mega, UiPath: Statisticile spun că 50% dintre angajaţi vor fi sprijiniţi de un asistent de tip robot până în 2028. În prezent, deja una din patru organizaţii foloseşte un fel de automatizare – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor” Elena Mega, HR transformation & automation director, UiPath: Viitorul este plin de provocări şi foarte, foarte divers. UiPath are circa 10.000 de clienţi şi 4.000 de angajaţi în total, dintre care 1.000 de oameni în România. Angajările sunt calibrate la nevoile echipelor. „Toate aceste tehnologii

ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor”

Elena Mega, HR transformation & automation director, UiPath: Viitorul este plin de provocări şi foarte, foarte divers. UiPath are circa 10.000 de clienţi şi 4.000 de angajaţi în total, dintre care 1.000 de oameni în România. Angajările sunt calibrate la nevoile echipelor.

„Toate aceste tehnologii care apar precum AI sau automatizarea schimbă modul în care se întâmplă lucrurile. (…) Un robot nu este echivalentul unei persoane sub nicio formă, pentru că ne referim la robot ca fiind executant al unui proces, ori o persoană nu face o singură activitate.”

Circa 50% dintre angajaţi vor fi sprijiniţi de un asistent de tip robot până în 2028, arată o statistică a Gartner citată de Elena Mega, HR transformation & automation director în cadrul UiPath. În prezent, deja una din patru organizaţii foloseşte un fel de automatizare, susţine ea.

„Toate aceste tehnologii care apar precum AI sau automatizarea schimbă modul în care se întâmplă lucrurile. Există o statistică a celor de la Gartner care arată că 50% dintre angajaţi vor fi sprijiniţi de un asistent de tip robot până în 2028, un soi de automatizare care să îi ajute, fie că vorbim de un chatbot, fie că vorbim de un robot care generează rapoartele pentru noi. La momentul actual deja una din patru organizaţii foloseşte un fel de automatizare. Un robot nu este echivalentul unei persoane sub nicio formă, pentru că ne referim la robot ca fiind executant al unui proces, ori o persoană nu face o singură activitate”, a spus ea în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor”.

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!