16 C
București
joi, mai 23, 2024

IT & E-commerce – Încă un gigant din IT a inventat un asistent cu inteligenţă artificială pentru care să taxeze lunar clienţii: Adobe cere 5 dolari pe lună pentru a putea pune întrebări despre conţinutul documentelor digitale. În 2023 Adobe a avut venituri de 18 mld. $ din abonamente – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Încă un gigant din IT a inventat un asistent cu inteligenţă artificială pentru care să taxeze lunar clienţii: Adobe cere 5 dolari pe lună pentru a putea pune întrebări despre conţinutul documentelor digitale.

dolari din abonamente – 94% din veniturile sale totale, a inventat un nou serviciu pentru care clienţii să plătească lunar: un asistent bazat pe inteligenţă artificială căruia utilizatorii îi pot pune întrebări despre conţinutul documentelor deschise, denumit Acrobat AI...

Gigantul american Adobe, care a obţinut în 2023 venituri de peste 18 mld. dolari din abonamente – 94% din veniturile sale totale, a inventat un nou serviciu pentru care clienţii să plătească lunar: un asistent bazat pe inteligenţă artificială căruia utilizatorii îi pot pune întrebări despre conţinutul documentelor deschise, denumit Acrobat AI.

Abonamentele lunare pentru Acrobat AI încep de la 4,99 dolari. Ca parte a lansării, Adobe a lansat, de asemenea, o versiune mobilă gratuită a instrumentului în versiune beta, care poate răspunde la comenzi vocale, oferind serviciul inclusiv prin extensiile de pe browserele Microsoft Edge şi Google Chrome.

Adobe a precizat că preţul abonamentului pentru această funcţie este o taxă de „acces timpuriu” şi se va schimba în viitor.

Anunţat pentru prima dată şi lansat în versiune beta în februarie, asistentul AI al Adobe răspunde la întrebările utilizatorilor cu privire la PDF-uri şi alte documente din Acrobat folosind o interfaţă chatbot pentru a localiza informaţii specifice, a genera rezumate şi a furniza citate extrase din text.

Adobe a precizat că instrumentul poate fi utilizat de contribuabili care analizează documente, de consumatori care se confruntă cu termeni necunoscuţi din contracte de servicii şi de studenţi care compilează ghiduri de studiu din materiale academice.

Abhigyan Modi, vicepreşedinte senior al grupului de produse pentru documente al Adobe, a declarat pentru CNBC că firma lucrează la extinderea capacităţii asistentului de a sprijini utilizatorii care lucrează pe baza mai multor documente în acelaşi timp.
 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src=”https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=914098993125481″;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!