27.3 C
București
luni, iunie 17, 2024

IT & E-commerce – Stelian Câmpianu, directorul executiv al ETA2U: Securitatea cibernetică devine esenţială. Oamenii încep să pună din ce în ce mai multe întrebări despre unde ar trebui să îşi ţină datele, cum le pot proteja mai bine şi care sunt costurile – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Stelian Câmpianu, directorul executiv al ETA2U: Întrebările sunt: cât mă costă să mut datele în cloud sau cât costă să le ţin la mine acasă şi care sunt riscurile asociate?; care sunt ameninţările pentru care ar trebui să mă pregătesc – pentru un atac din exterior, pentru un atac din interior? ♦ ETA2U a închis anul

Stelian Câmpianu, directorul executiv al ETA2U: Întrebările sunt: cât mă costă să mut datele în cloud sau cât costă să le ţin la mine acasă şi care sunt riscurile asociate?; care sunt ameninţările pentru care ar trebui să mă pregătesc – pentru un atac din exterior, pentru un atac din interior?

♦ ETA2U a închis anul 2022 cu afaceri de aproximativ 86 milioane de euro, în creştere cu aproape 20% faţă de 2021 ♦ Echipa ETA2U a ajuns la 268 de angajaţi la finalul anului trecut, compania continuând şi anul acesta recrutările.

Securitatea cibernetică a devenit un subiect esenţial atât în discuţiile care au loc în mediul privat, cât şi în cele din mediul public, mai ales în contextul incert global din prezent, a spus într-un interviu pentru ZF Stelian Câmpianu, directorul executiv al companiei ETA2U din Timişoara, cel mai mare integrator local de soluţii IT&C din afara capitalei, care a organizat evenimentul IT Congress, ce reuneşte unii dintre cei mai mari jucători IT prezenţi pe piaţa din România.

„Se ridică foarte multe întrebări din perspectiva unde ar trebui să îmi ţin datele, cum ar trebui să îmi construiesc arhitectura. Este discuţia în cloud sau la mine acasă sau o combinaţie dintre cele două. Unde trebuie să fie balanţa, ce înseamnă dacă mă duc în cloud şi care sunt riscurile asociate, ce înseamnă dacă ţin datele la mine acasă şi care sunt riscurile asociate, cât de mult trebuie să investesc dacă mă duc în cloud şi cât investesc dacă stau la mine acasă. Întrebările sunt cât mă costă într-un scenariu sau în celălalt şi care sunt riscurile asociate acestui cost, care sunt ameninţările pentru care ar trebui să mă pregătesc – pentru un atac din exterior, pentru un atac din interior (trebuie să mă pregătesc pentru neglijenţa utilizatorilor). Acestea sunt întrebări la care oamenii caută răspunsuri“, a spus Stelian Câmpianu.

El a adăugat că şi interesul din partea reprezentanţilor mediului public a crescut în ultimul timp, însă, momentan, instituţiile statului se află încă la stadiul de intenţie când e vorba de implementarea şi utilizarea noilor tehnologii.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!