-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Retail – Alex Filip, director la McKinsey România, preia de la 1 ianuarie funcţia CEO adjunct al Purcari. Din 2025, poate deveni CEO – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Alex Filip, director la McKinsey România, preia de la 1 ianuarie funcţia CEO adjunct al Purcari.

Producătorul de vinuri Purcari Wineries l-a numit pe Alex Filip, Managing Partner la biroul din Bucureşti al McKinsey & Company, în funcţia de Director General Adjunct, începând cu 1 ianuarie 2024.

Condiţionat de atingerea obiectivelor de performanţă şi aprobarea Consiliului de Administraţie, Alex Filip îi va succeda lui Victor Bostan în funcţia de Director General al Grupului Purcari începând cu 1 ianuarie 2025, ca parte a planului de succesiune al Grupului...

Producătorul de vinuri Purcari Wineries l-a numit pe Alex Filip, Managing Partner la biroul din Bucureşti al McKinsey & Company, în funcţia de Director General Adjunct, începând cu 1 ianuarie 2024. El va raporta Directorului General al Grupului, Victor Bostan, şi va supraveghea direct ariile Administrative, ESG, Finanţe, HR, IT, Juridic, Marketing, Relaţii cu Investitorii şi Vânzări.
Condiţionat de atingerea obiectivelor de performanţă şi aprobarea Consiliului de Administraţie, Alex Filip îi va succeda lui Victor Bostan în funcţia de Director General al Grupului Purcari începând cu 1 ianuarie 2025, ca parte a planului de succesiune al Grupului. „Viziunea îndrăzneaţă, claritatea strategică, precum şi abordarea sa matură, ne-au cucerit pe toţi în timpul procesului de recrutare pentru acest rol. Vedem o oportunitate extraordinară să accelerăm creşterea afacerii noastre, prin modernizarea operaţiunilor într-o industrie tradiţională, mai conservatoare, care are mult de avansat la capitolul digital. Avem un potenţial imens în faţa noastră şi aştept cu nerăbdare ca Alex să-şi suflece mânicile şi să ne ajute să-l valorificăm”, a spus Victor Bostan. Alex Filip este în prezent Managing Partner la biroul din Bucureşti al McKinsey & Company, fiind şi liderul grupului de expertiză digitală şi analitică al firmei în Europa Centrală. El are diplome universitare din Spania şi Marea Britanie, iar înainte de a se alătura McKinsey & Company, a fost Project Manager în cadrul Roland Berger şi Asociat la divizia de Investment Banking a Raiffeisen Bank.

“Suntem încântaţi să îi urăm bun venit lui Alex la Purcari şi aşteptăm cu nerăbdare expertiza şi contribuţia lui pentru a aduce Compania la un nou nivel. Experienţa extinsă a lui Alex în domeniul strategiei de business şi transformărilor digitale în regiunea Europei Centrale şi de Est va fi crucială pentru noi, întrucât ne concentrăm în a eficientiza operaţiunile noastre, precum şi să capitalizăm oportunităţile enorme de creştere din piaţă, într-o industrie care parcurge transformări masive ale modului în care consumatorul cumpără şi interacţionează cu brandurile de vinuri”, a menţionat Vasile Tofan, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Purcari Wineries. Purcari Wineries (cu brandurile: Purcari, Crama Ceptura, Bostavan, Bardar, Domeniile Cuza şi Angel’s Estate ) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri şi brandy din regiunea Europei Centrale şi de Est. Grupul gestionează aproximativ 1.450 de hectare de podgorii şi operează şapte platforme de producţie în România, Moldova şi Bulgaria. ”Purcari este un adevărat campion regional şi oferă o platformă extraordinară pentru creştere accelerată într-o industrie tradiţională şi fragmentată, care constituie o parte esenţială a moştenirii şi identităţii culturale a regiunii noastre. Am un respect profund pentru ceea ce echipa extraordinară de la Purcari a realizat până în prezent şi mă simt privilegiat şi încântat să mă alătur Purcari în acest moment-cheie pentru companie. Aştept cu nerăbdare startul acestui nou capitol şi să contribui ca Purcari să-şi valorifice potenţialul enorm.”, a comentat Alex Filip. Din februarie 2018, Grupul Purcari este listat la BVB cu simbolul WINE. Grupul este fondat şi condus de Victor Bostan, cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul vinicol şi este susţinut de investitori instituţionali de top precum: Horizon Capital, Fiera Capital, Conseq, Firebird, East Capital şi Norges Bank. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!