17.9 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Retail – Radu Berevoescu, PepsiCo, despre investiţia de 100 mil. dolari la fabrica din Popeşti-Leordeni: Ne-a permis să localizăm aproape integral protofoliul de produse – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

dolari a contribuit la dublarea capaci tăţii de producţie a fabricii şi la transfor marea acesteia într-un centru de producţie şi distribuţie de talie europeană, punctează managerul.

BusinessMagazin Povestea tânărului din România care la doar 32 de ani are o reţea de 40 de restaurante.

Povestea tânărului din România care la doar 32 de ani are o reţea de 40 de restaurante.

Radu Berevoescu, managerul care conduce businessul din România al gigantului din sectorul de băuturi şi snacksuri PepsiCo, spune că una dintre cele mai importante realizări ale grupului a fost finalizarea investiţiei majore în liniile de producţie şi continuarea lucrărilor la depozitul automatizat din fabrica din Popeşti-Leordeni.

Această investiţie de 100 mil. dolari a contribuit la dublarea capaci­tăţii de producţie a fabricii şi la transfor­marea acesteia într-un centru de producţie şi distribuţie de talie europeană, punctează managerul. „Odată cu instalarea noilor linii de producţie, am localizat aproape în întregime portofoliul de produse pentru piaţa românească (Lay’s, Star, Doritos)“, a declarat într-un interviu acordat prin e-mail Radu Berevoescu, general manager & senior commercial director East Balkans în cadrul PepsiCo.

Printre proiectele de investiţii ale PepsiCo se mai află finalizarea unui proiect de energie verde prin integrarea de panouri fotovoltaice în cele trei locaţii din România, inclusiv la Popeşti-Leordeni. În ceea ce priveşte flota auto, compania a înregistrat progrese în direcţia electrificării.

 


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!