31.8 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Servicii profesionale – Când sărbătorile pot deveni un pic prea mult, Pepsi te ajută să le faci față în stilul tău, la Cornerul Dilemelor – Sinteza

5 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Când sărbătorile pot deveni un pic prea mult, Pepsi te ajută să le faci față în stilul tău, la Cornerul Dilemelor Cu sărbătorile care ne bat la ușă cu un entuziasm mai mare decât cel al colindătorilor...

Traseul se încheie în centrul corner-ului, unde poți debloca și un premiu.Așa că dacă treceți pe la Târgul de Crăciun de la Piața Constituției din București, luați o pauză de refresh la Cornerul Dilemelor Pepsi...


Când sărbătorile pot deveni un pic prea mult, Pepsi te ajută să le faci față în stilul tău, la Cornerul Dilemelor

Cu sărbătorile care ne bat la ușă cu un entuziasm mai mare decât cel al colindătorilor, nu trebuie  să facem un exercițiu prea mare de imaginație ca să știm ce ne așteaptă. Crăciunul este o sărbătoare polivalentă. Pe de-o parte, este acea perioadă în care ne reconectăm cu familia, ne vedem vechi prieteni, suntem mai buni sau cel puțin avem intenția să fim.

În același timp, pentru cei mai mulți dintre noi, vine și cu presiunea de a face totul perfect, de a oferi și primi cadourile perfecte și, în general, de a ne ridica la standardele de neatins ale unui Crăciun rupt din filme.

Ținând cont de toate lucrurile astea, Pepsi și-a propus să dea o mână de ajutor targetului tânăr astfel încât să facă față sărbătorilor și să le petreacă în felul lor.

Sărbătorile se petrec în stilul tău cu Pepsi, la Cornerul Dilemelor

Împreună cu DDB România, Pepsi lansează Cornerul Dilemelor. O activare care îmbină offline-ul cu online-ul, unde fiecare icon din corner ascunde câte o dilemă de sărbători și tips & tricks de cum să o depășești.

„Ce faci când ești la masa de Crăciun și primești iar întrebarea „dar cu dragostea cum stai?”? Sau când vrei să-ți petreci sărbătorile în pijamale, dar colindătorii bat la ușă? Cornerul Dilemelor răspunde la astea și la multe alte dileme de sărbători, cu sfaturi și premii, ca să aduci sărbătorile de partea ta”, a declarat Alexandra Burdulea, Senior Brand Manager Pepsi.

Pepsi te ajută să le faci față în stilul tău, la Cornerul Dilemelor

„Fie că ne place sau nu, Crăciunul nu este rupt din filme, așa cum nici interacțiunile noastre cu rudele nu fac parte dintr-un scenariu care trebuie să te lase cu vreo învățătură pe final. Așa că ce putem face noi este să întoarcem situațiile astea după placul nostru. Asta ne-am propus să facem împreună cu Pepsi prin Cornerul Dilemelor, un shortcut către sărbători așa cum și le dorește fiecare”, ne explică Roxana Niță, Creative Director DDB România.

Cornerul Dilemelor este gândit astfel încât să-ți faci propriul traseu de sărbători, scanând oricare trei icon-uri la alegere. Traseul se încheie în centrul corner-ului, unde poți debloca și un premiu.

3 interior corner

Așa că dacă treceți pe la Târgul de Crăciun de la Piața Constituției din București, luați o pauză de refresh la Cornerul Dilemelor Pepsi, până pe 24 decembrie.

  • Luni – joi -> între 16:00 – 22:00
  • Vineri – duminică -> între 14:00 – 22:00

Echipele care au contribuit la realizarea campaniei au fost după cum urmează :

DDB România:

Creative Director: Roxana Niță

Senior Art Director: Teodor Minea

Senior Copywriter: Alexandra Jitărel

Illustrator & Graphic Designer: Andrei Ilincaru

Strategy Director: Ioana Dobrinescu

Strategic Planner: Georgiana Nica

Account Director: Catălina Biro

Senior Account Manager: Bianca Greaca

Managing Director: Roxana Țâmpău

Pepsi România:

Iuliana Dragomir – CSD Senior Lead Romania

Alexandra Burdulea – Senior Brand Manager Pepsi

Diana Băcală – Brand Manager Pepsi

Maria Dorofte – Junior Brand Manager Pepsi

Laurenţiu Ion – Head of Digital & Media, PepsiCo România

Delia Corniciuc – Sr Marketing Manager Beverages, PepsiCo România

OMD:

Răzvan Meiroșu – Media Director

Maria Ilie – Account Lead

Lucian Enculescu – Head of Digital

Ana Vieru – Digital Manager

Irene Derasadurian – Media Executive

Nicoleta Avram – Media Executive

Mihnea Bunea – Digital Executive

Diana Dîrlău – Media Executive

Luiza Popa – OOH director

Despre DDB România

DDB Romania este agenţia de creaţie membră The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din România şi include agenţii specializate în servicii de creaţie, media, digital, branding, relaţii publice, producţie, marketing experienţial şi evenimente speciale.

Minio Studio a renunțat complet la sediu și lucrează mai bine ca echipă prin Pluria

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!