0.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Servicii profesionale – Minio Studio a renunțat complet la sediu și lucrează mai bine ca echipă prin Pluria – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pentru noi e foarte importantă starea de bine a angajaților noștri, avem o abordare „human-centric” în ceea ce privește munca și ținem cont de preferințele lor.

Lansată în 2016 de Ioana Mucenic și Paul Cotor, agenția are acum o echipă de 21 de profesioniști, completată de un amplu ecosistem de colaboratori cu expertiză specifică, care lucrează pentru clienți precum Mondelēz, L’Oréal, BAT, SOCAR, Enterprise Rent-A-Car, ANCOM.


Minio Studio a renunțat complet la sediu și lucrează mai bine ca echipă prin Pluria

Minio Studio este una dintre agențiile de publicitate din România care au renunțat în totalitate la sediul propriu și au trecut la un regim de lucru hibrid din spații flexibile, pentru a acorda prioritate confortului și stării de bine a angajaților săi.

Agenția de creativitate strategică împlinește șase luni de la înlocuirea unui spațiu de lucru fix cu câteva zeci de spații flexibile accesate prin rețeaua Pluria.

„Modul nostru de lucru s-a îmbunătățit foarte mult: lucrăm exclusiv din spații flexibile și ocazional de acasă, iar asta le-a permis colegilor mei să aibă un echilibru între viața personală și prioritățile de lucru din agenție. Chiar dacă nu mai avem un sediu fix, echipa lucrează foarte des împreună și se întâlnește în spații diferite”, spune Ana Velea, Head of Operations la Minio Studio.

Despre experiența folosirii serviciului Pluria au povestit într-un testimonial video și Cristiana Pană – Head of Strategy, Răzvan Sarivan – Digital Account Manager și Andreea Flori – Account Executive din cadrul agenției.

Angajații Minio Studio lucrau în regim hibrid înainte de a renunța la propriul sediu, dar îmbinau work from home cu work from office și chiar cu work from anywhere.

„Am făcut o evaluare internă și majoritatea colegilor au spus că preferă să lucreze remote și să aibă libertatea de a lucra de unde preferă. Pentru noi e foarte importantă starea de bine a angajaților noștri, avem o abordare „human-centric” în ceea ce privește munca și ținem cont de preferințele lor. În plus, am observat că a lucra remote din spații flexibile ne-a adus mai des împreună și ne-a îmbunătățit creativitatea, dar este și un vibe foarte bun în spațiile din rețeaua Pluria”, a adăugat Ana Velea, Head of Operations.

Minio Studio este unul dintre pionierii Pluria din industria creativă și succesul noului lor mod de lucru anulează prejudecata că agențiile creative au nevoie de un sediu fix pentru a colabora foarte bine.

„Agențiile din industria creativă, prin specificul muncii lor, au nevoie de spații diferite care să îi inspire. Cu Pluria, pot avea acces flexibil la astfel de spații, fie că trebuie să o organizeze un eveniment într-un hub cu design excepțional, o întâlnire cu echipa pentru a lansa un proiect nou sau pur și simplu pentru lucru individual într-una din cafenelele din rețea.

Mai mult decât atât, în anumite locații de tip cafenele sau business lounge-uri utilizatorii Pluria au și un meniu inclus, cu mâncare foarte bună, și în felul acesta pot combina lucrul cu o componentă socială împreună cu colegii. Până la urmă asta înseamnă noul mod de lucru: vrei să ai ce este mai bun în ambele lumi: spații frumoase, beneficii incluse și libertatea de a lucra cum și unde preferi tu”, a menționat Gabriela Drăghia, co-fondator Pluria și Chief Revenue Officer.

Mai multe informații despre trecerea de la un sediu fix și work from home la spații flexibile, în materialul Pluria de aici.

Despre Minio Studio

Minio Studio este agenție de creație strategică. Lansată în 2016 de Ioana Mucenic și Paul Cotor, agenția are acum o echipă de 21 de profesioniști, completată de un amplu ecosistem de colaboratori cu expertiză specifică, care lucrează pentru clienți precum Mondelēz, L’Oréal, BAT, SOCAR, Enterprise Rent-A-Car, ANCOM. În 2020, Minio Studio a fost cea mai premiată agenție locală independentă.

În doar trei ani, agenția a acumulat peste 20 de premii și alte 24 de nominalizări în festivaluri de comunicare. Ca un punct de diferențiere, Minio Studio este și singura agenție din regiune ce are propriul laborator de analize biometrice integrate, ceea ce permite agenției să își evalueze creația din perspectiva consumatorilor.

Despre Pluria

Pluria este prima soluție internațională care facilitează modul de lucru hibrid pentru mediul corporativ prin intermediul unei rețele de spații flexibile (spații de coworking, cafenele, hoteluri) în șapte țări din Europa și America Latină (România, Spania, Portugalia, Columbia, Brazilia, Mexic, Peru). Printre clienții care folosesc serviciul Pluria se numără Mindit, GRF++ (fosta Graffiti PR), Zenitech, FintechOS sau Zitec.

Kaspersky: God of War, Wednesday și pisica Beluga – principalele subiecte de interes ale copiilor în toamna anului 2022

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!