16 C
București
joi, mai 23, 2024

Servicii profesionale – Revolutia accesului la date, explicată de Ilinca Nițu, Data Intelligence Business Growth Director, Publicis Groupe România – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Revolutia accesului la date, explicată de Ilinca Nițu, Data Intelligence Business Growth Director, Publicis Groupe România Ce a inspirat crearea dataintelligence.ro și cum credeți că a schimbat această platformă modul în care oamenii de marketing din România accesează și utilizează datele? Lansarea dataintelligence.ro a fost inspirată de nevoia de a facilita accesul la date în industria marketingului

Revolutia accesului la date, explicată de Ilinca Nițu, Data Intelligence Business Growth Director, Publicis Groupe România

Ce a inspirat crearea dataintelligence.ro și cum credeți că a schimbat această platformă modul în care oamenii de marketing din România accesează și utilizează datele?

Lansarea dataintelligence.ro a fost inspirată de nevoia de a facilita accesul la date în industria marketingului din România. În trecut, datele erau mai greu accesibile, iar platforma noastră a adus transparență și ușurință de acces. Astfel, oricine din comunitatea de marketing poate acum să-și documenteze mai ușor articolele sau să-și fundamenteze deciziile, cu doar un click distanță.

Picture3

Datele prezentate pe dataintelligence.ro sunt atent selecționate și actualizate în mod constant pentru a fi de real folos profesioniștilor din marketing în luarea deciziilor strategice. Ne concentrăm pe furnizarea de informații de interes, și ne asigurăm că acestea sunt actualizate și relevante pentru industria noastră.

Cum ajută dataintelligence.ro profesioniștii din marketing?

Dataintelligence.ro oferă profesioniștilor din marketing o serie de instrumente utile. De exemplu, pot afla care este brandul cu cea mai mare investiție în publicitate TV în categoria Finance.

Picture2

De asemenea, pot accesa clasamente după numărul de share-uri obținute pe TikTok, pentru a înțelege performanța brandurilor pe această platformă sau pot afla care este cel mai sanatos brand in digital in categoria in care activeaza.

Ce resurse și avantaje oferă dataintelligence.ro pentru influenceri?

Pentru influenceri, dataintelligence.ro oferă informații valoroase despre performanța lor și despre brandurile cu care se pot asocia pentru colaborări de succes. De exemplu, pot afla cum performează alți influenceri care creează conținut similar sau pot accesa date despre cele mai sănătoase branduri în digital din categoria lor.

Cum poate platforma ajuta profesioniștii din publishing?

Dataintelligence.ro devine o resursă inestimabilă pentru profesioniștii din publishing. Pot accesa bugetele de media investite în industria de interes pentru articolele lor și pot obține clasamente pentru diverse categorii, cum ar fi Retail advertisers în Radio. Aceste informații sunt esențiale pentru crearea unor conținuturi de calitate.

Ce resurse educaționale oferă dataintelligence.ro pentru tinerii interesați de advertising și cum îi ajută să învețe mai multe despre această industrie?

Pentru tinerii interesați de advertising, dataintelligence.ro oferă articole inspiraționale, exemple de soluții de date și metodologii, precum și un glosar de termeni specifici. Aceste resurse educative îi ajută să învețe mai multe despre industria publicității și să se dezvolte profesional.

Picture1

Care a fost cel mai mare obstacol în dezvoltarea și lansarea dataintelligence.ro și cum ați depășit acest obstacol?

Unul dintre cele mai mari obstacole a fost asigurarea actualizării constante a datelor și menținerea relevanței acestora. Am depășit acest obstacol prin investiții semnificative în procesele noastre de colectare și prelucrare a datelor, precum și prin colaborarea strânsă cu surse de încredere.

Colaboratorii și partenerii sunt esențiali pentru dezvoltarea și susținerea platformei noastre. Îi invităm pe toți cei interesați să exploreze dataintelligence.ro și să ne ofere feedback folosind formularul de contact. De asemenea, îi încurajăm să se înscrie la primul newsletter bazat pe date din România pentru a fi la curent cu noutățile noastre. Implicarea lor este crucială pentru succesul nostru.

Ana Savin, Hotel Bordeaux: „Cel mai important aspect în business este perseverența”

Palatul Știrbei va fi restaurat de Hagag Development Europe

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!