20.1 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Servicii profesionale – The Geeks devine noua agenție de brand full service pentru OTP Bank România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

The Geeks oferă soluții creative multidisciplinare, având competențe specializate în inovație, tehnologie și data, care alături de o strategie puternică dezvoltată pentru brandul OTP Bank, au adus una dintre cele mai importante bănci din top 10 în portofoliul agenției...

“În ultimii ani, business-ul și vizibilitatea brandului OTP Bank România au crescut în tandem, ca rezultat al unui efort constant de adaptare la o structură organizatorică flexibilă, agilă, prin care am păstrat în centrul atenției experiența clienților și a angajaților.


The Geeks devine noua agenție de brand full service pentru OTP Bank România

Agenția de comunicare integrată The Geeks, parte a Saatchi Creative Hub Bucharest, este noul partener de brand full service al OTP Bank România. Parteneriatul a fost încheiat în urma unui pitch câștigat de agenție.

The Geeks oferă soluții creative multidisciplinare, având competențe specializate în inovație, tehnologie și data, care alături de o strategie puternică dezvoltată pentru brandul OTP Bank, au adus una dintre cele mai importante bănci din top 10 în portofoliul agenției.

“În ultimii ani, business-ul și vizibilitatea brandului OTP Bank România au crescut în tandem, ca rezultat al unui efort constant de adaptare la o structură organizatorică flexibilă, agilă, prin care am păstrat în centrul atenției experiența clienților și a angajaților. Suntem pregătiți să consolidăm brandul OTP Bank prin crearea unor sinergii solide între proiectele de marketing și comunicare, brandul de angajator și inițiativele de responsabilitate socială.

Noul parteneriat ne va asigura o viziune integrată a comunicării de brand prin care vom continua să construim un sistem human centric ce are la bază adresarea personalizată a nevoilor clienților și angajaților noștri. Cred că echipa The Geeks este partenerul potrivit pentru acest nou capitol și am încredere că vom găsi împreună soluțiile creative care să susțină pe termen lung strategia noastră”, a declarat Diana Mișa, Director Executiv OTP Bank România.

”Ne bucurăm că am găsit în echipa OTP Bank România un real partener, cu dorința și curajul de a face performanță. Încă din primele discuții, am constatat că împărtășim o viziune comună. Pornind de la nevoile de business, ne propunem să găsim soluții strategice și creative care să construiască unitar și armonios toată comunicarea de brand OTP Bank – atât în exteriorul, cât și în interiorul organizației. Suntem foarte entuziasmați să lucrăm împreună cu partenerii noștri la misiunea de a consolida poziția OTP Bank în mintea consumatorului ca un brand puternic din categoria banking”, a declarat Ioana Mușat, Managing Director The Geeks.

Am descoperit în parteneriatul cu OTP Bank România o viziune comună creativă, scoasă din tiparele clasice de comunicare de bancă. Suntem foarte entuziasmați să construim împreună proiecte performante, îndrăznețe și, cel mai important, relevante pentru consumatori, inspirați de viziunea noastră centrată pe data și creativitate”, a completat Laura Belc, Creative Director The Geeks.

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. După patru ani de creștere constantă și considerabilă pe toate liniile de afaceri, OTP trece către un proces de consolidare a portofoliului și operațiunilor.

Cu o echipă care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România.

Despre The Geeks

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, împreună cu Saatchi&Saatchi România. Agenția se poziționeză ca un partener de business cu focus pe soluții creative multidisciplinare de comunicare și competențe specializate în inovație, tehnologie și data.

Hotbikes lanseaza un serviciu de biciclete personalizate pentru companii, hoteluri, dezvoltatori imobiliari

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!