10 C
București
luni, martie 27, 2023

Servicii profesionale – „Urările folositoare” ale Publicis Groupe, un film care pune accentul pe tipurile de cancer cauzate de HPV – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

În ciuda faptului că 80% dintre adulți vor contracta HPV la un moment dat pe parcursul vieții, de prea mult timp tipurile de cancer asociate acestui virus au fost ascunse, ferite, stigmatizate.

Filmul Publicis Groupe dedicat Urărilor pentru 2023 a fost creat de Le Truc, în parteneriat cu Prodigious.

Virusul Papiloma Uman (HPV – Human papillomavirus) este un grup foarte frecvent de virusuri care este asociat mai multor tipuri de cancer, inclusiv aproape 100% din cazurile de cancer de col uterin, 90% din cazurile de cancer anal și 60% din cazurile de cancer orofaringian (cancer al părții din spate a gâtului)...


„Urările folositoare” ale Publicis Groupe, un film care pune accentul pe tipurile de cancer cauzate de HPV

2022 a fost un an de excepție pentru Publicis pe toate planurile. Însă, în loc să sărbătorească aceste realizări, Grupul a ales să se folosească de impactul filmului său anual cu urări de sărbători pentru a crește gradul de conștientizare în ceea ce privește Virusul Papiloma Uman.

În ciuda faptului că 80% dintre adulți vor contracta HPV la un moment dat pe parcursul vieții, de prea mult timp tipurile de cancer asociate acestui virus au fost ascunse, ferite, stigmatizate. Prin urmare, acestea au devenit un ucigaș tăcut omniprezent.

Aceasta este o temă deosebit de personală pentru CEO-ul Publicis Groupe, Arthur Sadoun, deoarece a fost diagnosticat și tratat pentru un tip de cancer asociat cu HPV la începutul acestui an.

HPV este corelat cu o creștere semnificativă a numărului de cazuri de cancer atât la bărbați, cât și la femei, în ciuda disponibilității unui vaccin foarte eficient. În timp ce unele țări au făcut din vaccinarea tinerilor împotriva virusului o prioritate, gradul de conștientizare rămâne relativ scăzut la nivelul întregii populații.

Alături de Maurice Lévy și Arthur Sadoun în materialul dedicat Urărilor din acest an este un invitat special, care a trecut de asemenea printr-un tip de cancer asociat cu HPV, pentru a-i încuraja pe toți cei din echipa Publicis și, sperăm, nu numai, să se protejeze pe ei înșiși și pe cei dragi de aceste afecțiuni asociate care pot fi prevenite. Click aici pentru a vedea filmul dedicat Urărilor din acest an.

Filmul Publicis Groupe dedicat Urărilor pentru 2023 a fost creat de Le Truc, în parteneriat cu Prodigious.

Despre HPV

Virusul Papiloma Uman (HPV – Human papillomavirus) este un grup foarte frecvent de virusuri care este asociat mai multor tipuri de cancer, inclusiv aproape 100% din cazurile de cancer de col uterin, 90% din cazurile de cancer anal și 60% din cazurile de cancer orofaringian (cancer al părții din spate a gâtului). Majoritatea oamenilor, până la 80% dintre adulți – indiferent de etnie, rasă sau gen – vor fi expuși la un anumit tip de HPV în timpul vieții. HPV se transmite foarte ușor între oameni, deoarece există puține semne sau simptome.

În prezent, nu există un tratament pentru virus în sine. Singura metodă sigură de protecție împotriva acestuia este vaccinarea, care poate preveni cele mai frecvente tipuri de infecție. Educația și creșterea gradului de conștientizare reprezintă primul pas către reducerea riscurilor. Cu cât primești mai devreme vaccinul, cu atât ești mai protejat.

Vaccinarea este disponibilă până la vârsta de 45 de ani în anumite țări, inclusiv în SUA și Australia. Aflați mai multe despre HPV și despre tipurile de cancer asociate HPV dând click aici.

Despre Publicis Groupe – The Power of One

Publicis Groupe România, prezent de peste 25 ani pe piața locală, este cel mai mare grup de marketing, comunicare și transformare digitală din România, având la bază sinergia dintre Creativitate și Tehnologie. Grupul oferă clienților acces la cele mai avansate Servicii și Instrumente de lucru, concentrate în patru arii de expertiză: Comunicare, Media, Data și Tehnologie.

Cu o expertiză solidă în toate verticalele de business relevante, Publicis Groupe România asigură, prin modelul său de business – Power Of One – un Management fluid al Resurselor și Competențelor alocate fiecărui Client în parte. În portofoliul Publicis Groupe România se află unele dintre cele mai puternice agenții de marketing și comunicare din lume: Publicis, Leo Burnett, Saatchi&Saatchi+The Geeks, MSL The Practice, Zenith, Starcom și Spark Foundry.

Patronatul Importatorilor de Forță de Muncă crede că România poate rămâne fără muncitori străini

Care au fost cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2022

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!