27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Banking & Servicii financiare – Bittnet Group atrage 10 milioane lei într-o nouă ofertă publică de obligațiuni listate – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Bittnet Group, cel mai dinamic grup de tehnologie din România a închis cu succes o ofertă publică de obligațiuni derulată între 27 noiembrie și 12 decembrie, prin mecanismele Bursei de Valori București, potrivit unui comunicat.

După ce în luna iulie 2023 Bittnet a derulat în premieră o ofertă de obligațiuni corporative prin mecanismul ofertei publice, în luna decembrie a fost reluat acest proces, pe baza unui prospect de ofertă aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Analizând carnetul de ordine de subscriere, Bittnet a ales prețul de închidere al ofertei la 100 lei (acesta fiind prețul emisiunii și valoarea nominală), astfel că toți investitorii care au subscris la preț mai mare de 100 vor avea alocarea garantată la prețul de ofertă (și diferența rambursată)...

Bittnet Group, cel mai dinamic grup de tehnologie din România a închis cu succes o ofertă publică de obligațiuni derulată între 27 noiembrie și 12 decembrie, prin mecanismele Bursei de Valori București, potrivit unui comunicat. Subscrierile au depășit 18,6 milioane lei, prețul final de emisiune este 100 lei, iar alocarea la acest preț este de 17%.

După ce în luna iulie 2023 Bittnet a derulat în premieră o ofertă de obligațiuni corporative prin mecanismul ofertei publice, în luna decembrie a fost reluat acest proces, pe baza unui prospect de ofertă aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară. În cursul ofertei au fost plasate 530 ordine de subscriere, pe toate palierele de preț disponibile (de la 94 la 106 lei). Totalul subscrierilor a depasit 18,6 milioane lei.

Analizând carnetul de ordine de subscriere, Bittnet a ales prețul de închidere al ofertei la 100 lei (acesta fiind prețul emisiunii și valoarea nominală), astfel că toți investitorii care au subscris la preț mai mare de 100 vor avea alocarea garantată la prețul de ofertă (și diferența rambursată), iar subscrierile la prețul de 100 lei se vor aloca pro-rata cu un indice de alocare de 0,1766924701.

Sunt încântat de interesul constant al investitorilor pentru ofertele Bittnet: deși oferta noastră s-a derulat în paralel cu titlurile Fidelis, am primit subscrieri de 180% din valoarea ofertei, reflectând încrederea pe care investitorii o acordă grupului nostru” declară Mihai Logofătu, CEO Bittnet Group.  „Multumesc tuturor celor implicați în această ofertă! Ținând cont că la prețul de 100 lei, pentru fiecare subscriere primită am fost nevoiți să refuzam 4, cred ca este oportun să reluăm cât de curând o nouă ofertă în condiții similare – poate chiar în Ianuarie 2024,” încheie Mihai Logofătu, CEO Bittnet Group.

Aceasta este a 8a ofertă de obligațiuni a grupului Bittnet începând din 2016, sumele atrase fiind în total de aproape 60 milioane lei. Dintre acestea, 4 emisiuni au fost deja răscumpărate la scadență sau anticipat, urmând a 5-a la finalul acestui an, iar aproape 2.000 de investitori-obligatari au primit dobânzi de 12,5 milioane lei, plus rambursarea capitalului investit – aproape 25 milioane lei.

Cu această nouă reușită notabilă, Bittnet Group își reconfirmă angajamentul față de investitorii săi și intenționează să continue să ofere astfel de oportunități de investiții atractive și în viitor.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!