30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Banking & Servicii financiare – CEC Bank finantează cu 8 mil.euro a doua etapă a proiectului Fashion House Outlet Pallady, dezvoltat de grupul Liebrecht & Wood – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

CEC Bank a acordat o finanţare de 8 milioane de euro companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul complexului comercial Fashion House Outlet Pallady.

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafaţa închiriabilă fiind de circa 7.600 mp.

“Extinderea Fashion House 2 Pallady demonstrează viabilitatea conceptului dezvoltat şi operat de Liebrecht & Wood în România şi în regiune.

CEC Bank a acordat o finanţare de 8 milioane de euro companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul complexului comercial Fashion House Outlet Pallady.

“CEC Bank finanţează economia României, antreprenorii şi nevoile financiare ale unei societăţi moderne. Ne bucurăm că putem sprijini dezvoltarea acestui proiect cu influenţă puternică în zona de est a Capitalei. Vom continua să susţinem toate proiectele care sunt viabile. Ne dorim să fim banca de casă a tuturor antreprenorilor”, a declarat Laura Mihai, director Direcţia Clienţi Mari la CEC Bank.

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafaţa închiriabilă fiind de circa 7.600 mp. Faza a doua presupune construcţia unei suprafeţe închiriabile de circa 5.700 mp.

PCF Investment Banking a acţionat în calitate de consultant financiar exclusiv al fondului Liebrecht & Wood în structurarea, negocierea şi implementarea tranzacţiei.

“Extinderea Fashion House 2 Pallady demonstrează viabilitatea conceptului dezvoltat şi operat de Liebrecht & Wood în România şi în regiune. Finanţarea obţinută din partea CEC Bank marchează încă o etapă de succes a unui parteneriat mai amplu şi de lungă durată cu investitorul belgian”, a declarat Mihai Iordan, Managing Partner al PCF Investment Banking.

Cerinvest Imobiliare face parte din grupul Liebrecht & Wood, unul dintre cei mai importanţi jucători din segmentul de parcuri de retail şi centre outlet din Europa Centrală şi de Est.

Liebrecht & WooD a intrat pe piaţa locală în anul 2001 şi a finalizat 4 proiecte: Militari Shopping Center; Victoria Office Park; West Park Retail (“WPR”) şi Fashion House Outlet Pallady.

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!