9.8 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024

Banking & Servicii financiare – François BLOCH a decis să renunţe la mandatul său de Director General al BRD – Groupe Société Générale – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

BRD – Groupe Société Générale informează că François BLOCH a decis să renunţe la mandatul său de Director General, începând cu data de 26 septembrie 2023, pentru a prelua alte responsabilități în cadrul Grupului Societe Generale...

În reuniunea din 2 august 2023, Consiliul de Administraţie a decis numirea Doamnei Maria ROUSSEVA, în calitate de Director General, pentru un mandat de 4 ani, pe postul vacant existent în cadrul Comitetului de Direcție al Băncii începând cu data de 26 septembrie 2023.

Doamna Maria ROUSSEVA deține în prezent funcția de Director General Adjunct Global Corporates și în concordanță cu cele de mai sus, acest mandat va înceta după obținerea aprobării Băncii Naţionale a României pentru funcția de Director General al BRD – Groupe Société Générale...

BRD – Groupe Société Générale informează că François BLOCH a decis să renunţe la mandatul său de Director General, începând cu data de 26 septembrie 2023, pentru a prelua alte responsabilități în cadrul Grupului Societe Generale, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

În reuniunea din 2 august 2023, Consiliul de Administraţie a decis numirea Doamnei Maria ROUSSEVA, în calitate de Director General, pentru un mandat de 4 ani, pe postul vacant existent în cadrul Comitetului de Direcție al Băncii începând cu data de 26 septembrie 2023.

Numirea Doamnei Maria ROUSSEVA este sub condiţia obţinerii aprobării Băncii Naţionale a României. Termenul mandatului începe să se calculeze din a 3 a zi lucrătoare ulterioară primirii aprobării prealabile a Băncii Naţionale a României, dar nu mai devreme de data de 26 septembrie 2023.

Doamna Maria ROUSSEVA deține în prezent funcția de Director General Adjunct Global Corporates și în concordanță cu cele de mai sus, acest mandat va înceta după obținerea aprobării Băncii Naţionale a României pentru funcția de Director General al BRD – Groupe Société Générale.

Maria Rousseva a fost Membru al Comitetului Director BRD. Maria are peste 23 de ani de experiență în industria bancară, din care 18 ani în poziții de management în cadrul Grupului Société Générale, inclusiv Deputy CEO la Expressbank în Bulgaria din 2012 până în 2015, CEO și Chairman of the Executive Board la Societe Generale Bank Serbia din 2015 până în 2019 și Deputy CEO în cadrul Rosbank din 2019 până în 2022.

Pe parcursul carierei sale, și-a creat o bază solidă în dezvoltarea și implementarea cu succes a strategiilor de business, expansiune comercială, optimizarea eficienței și dezvoltarea oamenilor.

Maria este absolventă a Universității Leipzig din Germania, având o Diplomă de master în Studii comerciale.

“Sunt încrezător că, prin abilitățile solide de leadership și prin experiența sa de business, Maria va contribui la dezvoltarea BRD ca unul din liderii sectorului bancar românesc și ca referință în domeniul finanțărilor sustenabile, în linie cu roadmap-ul strategic”, a declarat Giovanni-Luca Soma, Head of International Retail Banking pentru Europa, în cadrul Société Générale, și Președinte al Consiliului de Administrație BRD.

“Aș dori să îi adresez multe mulțumiri lui François pentru dedicarea sa în acești 7 ani, în care a accelerat ambițiile BRD în materie de digitalizare, a menținut o foarte bună calitate a portofoliului băncii, în timp ce a a generat plus valoare pentru clienți și a consolidat parteneriatul cu sectorul corporate”, a adăugat Giovanni-Luca Soma.

François Bloch a condus BRD –  Groupe Société Générale începând cu decembrie 2016, timp în care a asigurat o performanță o solidă a băncii, în materie de lichiditate și capital și a dezvoltat un model de business robust, adaptat la nevoile clienților, precum și noi produse și canale de distribuție.

“Le mulțumesc colegilor mei și partenerilor pentru toți acești ani în care am continuat să creștem împreună, să susținem marile proiecte și ambiții ale clienților noștri și să deschidem noi posibilități pentru România. Am toată încrederea în viitorul acestei bănci, sub leadership-ul Mariei și cu o echipă performantă alături”, a declarat François Bloch.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!