21 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Banking & Servicii financiare – IMPACT Developer & Contractor beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului din partea Wood & Company Financial Services – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

IMPACT Developer & Contractor (IMP), una dintre primele companii listate la Bursa de Valori București (BVB), în anul 1996 și primul dezvoltator listat pe Piața Reglementată, beneficiază din 3 decembrie 2022 de serviciile de market making ale emitentului oferite de Wood & Company Financial Services.

Acțiunea IMP este a 3-a acțiune a unui emitent listat la Bursa de Valori București pentru care echipa Wood & Company oferă servicii de Market Maker al Emitentului.

”Încheiem anul cu peste 20 de parteneriate pentru servicii de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori București, o performanță care demonstrează încrederea tot mai mare acordată de emitenți în aceste servicii și eficiența acestora pe piața de capital...

IMPACT Developer & Contractor (IMP), una dintre primele companii listate la Bursa de Valori București (BVB), în anul 1996 și primul dezvoltator listat pe Piața Reglementată, beneficiază din 3 decembrie 2022 de serviciile de market making ale emitentului oferite de Wood & Company Financial Services. La data de 21 decembrie 2022, capitalizarea companiei era de 858.7 milioane lei, potrivit unui comunicat.

Creșterea atractivității acțiunilor IMPACT reprezintă o preocupare constantă a managementului companiei, cu accent deosebit pe comunicarea cu investitorii și sustenabilitate. În linie cu acestea suntem bucuroși să anunțăm parteneriatul cu WOOD & Co., în beneficiul tuturor acționarilor. Am decis să susținem lichiditatea acțiunii la BVB prin servicii de market making asigurate de una dintre cele mai prestigioase bănci de investiții prezente în piața de capital din regiune.”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO IMPACT Developer & Contractor.

Acțiunea IMP este a 3-a acțiune a unui emitent listat la Bursa de Valori București pentru care echipa Wood & Company oferă servicii de Market Maker al Emitentului. Numărul total de instrumente financiare listate pe Piața Reglementată a Bursei care beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului ajunge astfel la 18. Parametrii specifici aplicabili activității de Market Maker al Emitentului efectuată de Wood & Company pentru acțiunile IMP sunt disponibili AICI.

Wood & Co. este încântat să devină Market Maker al Emitentului pentru IMPACT Developer & Contractor. Sperăm că proiectul nostru comun va face acțiunile Impact mai atractive pentru toți participanții de pe piață și că vom observa în curând o creștere a volumelor tranzacționate la Bursa de Valori București.” a afirmat Josef Kohout, Head of Trading Praga, Wood & Company Financial Services.

”Încheiem anul cu peste 20 de parteneriate pentru servicii de Market Maker al Emitentului la Bursa de Valori București, o performanță care demonstrează încrederea tot mai mare acordată de emitenți în aceste servicii și eficiența acestora pe piața de capital. IMPACT Developer & Contractor este o companie cu tradiție de peste 30 de ani, fiind, de asemenea și una dintre primele companii listate la bursă. Acest nou parteneriat ne oferă încrederea că emitenții văd în bursă un partener prin care își pot dezvolta în continuare compania, indiferent de stadiul ei de evoluție, chiar și la mai bine de 25 de ani de la listare, cum este cazul acțiunilor IMP. Le spunem felicitări și le urăm mult succes”, a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori București. 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Banking & Servicii financiare – CEC Bank a acordat o facilitate de credit de 112,6 milioane lei pentru spitalul oncologic din Mureş – Sinteza

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!