12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Banking & Servicii financiare – INTERVIU ZF. Gyula Fater, CEO al OTP Bank România, singura bancă de top 10 aflată la vânzare: Procesul de vânzare aflat în curs de desfăşurare nu afectează activităţile curente ale băncii. Decizia de a explora o potenţială tranzacţie face parte din abordarea strategică a grupului OTP. Vrem un cumpărător cu capacitate financiară şi care să dezvolte businessul din România – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Gyula Fater, CEO al OTP Bank România: Având un istoric dovedit de achiziţii de succes şi o poziţie bine stabilită în regiunea ECE, decizia OTP Group de a explora vânzarea diviziei locale nu este determinată de preocupări legate de capital. Mai degrabă, aceasta reflectă evaluarea continuă a opţiunilor strategice ale grupului şi optimizarea portofoliului pentru

Gyula Fater, CEO al OTP Bank România: Având un istoric dovedit de achiziţii de succes şi o poziţie bine stabilită în regiunea ECE, decizia OTP Group de a explora vânzarea diviziei locale nu este determinată de preocupări legate de capital. Mai degrabă, aceasta reflectă evaluarea continuă a opţiunilor strategice ale grupului şi optimizarea portofoliului pentru a asigura creşterea şi profitabilitatea pe termen lung.

„Potenţialii cumpărători interesaţi de OTP Bank România vor fi evaluaţi în funcţie de mai mulţi factori, care includ obiectivele lor strategice, capacitatea financiară şi interesul de a dezvolta afacerea pe piaţa românească Piaţa românească este importantă pentru OTP Group şi preţuim cei aproape 19 ani de activitate pe care îi avem aici Cu toate acestea, ca parte a procesului nostru de evaluare strategică, am luat în considerare diverşi factori şi oportunităţi pentru a asigura succesul pe termen lung al OTP Bank România. Această decizie nu implică o lipsă de interes faţă de piaţa românească, ci o abordare activă pentru a evalua potenţialele oportunităţi ce pot îmbunătăţi mai mult poziţionarea strategică în regiune, susţine şeful OTP Bank.

Procesul de vânzare aflat în curs de desfăşurare nu afectează activităţile şi operaţiunile curente ale băncii, deicizia de a explora o potenţială tranzacţie face parte din abordarea strategică a Grupului OTP, iar acum, pe lângă strategia de creştere organică a băncii, grupul a considerat necesar să testeze şi piaţa şi să evalueze potenţialul unei vânzări, a spus Gyula Fater, CEO al OTP Bank România, a 10-a cea mai mare bancă din România.

„Procesul de vânzare aflat în curs de desfăşurare nu afectează activităţile şi operaţiunile curente ale băncii, astfel încât atenţia noastră rămâne concentrată pe excelenţa operaţională, pe angajamentul de a ne servi clienţii şi de a livra soluţii pentru nevoile financiare pe care le au. Acum, pe lângă strategia de creştere organică a băncii, grupul a considerat necesar să testeze şi piaţa şi să evalueze potenţialul unei vânzări. Decizia de a explora o potenţială tranzacţie face parte din abordarea strategică a Grupului OTP de a extinde gama de opţiuni disponibile pentru OTP Bank România. Această decizie se aliniază cu angajamentul nostru de a ne evalua şi optimiza în permanenţă operaţiunile de afaceri, asigurându-ne că urmărim cele mai viabile oportunităţi de pe piaţă pentru a ne îmbunătăţi performanţa generală şi poziţionarea strategică“, a explicat CEO-ul băncii în cadrul unui interviu pentru ZF.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!