25.7 C
București
luni, iulie 22, 2024

Banking & Servicii financiare – OTP Bank România lansează un credit ipotecar cu dobândă fixă, de la 5,79% în primii trei ani – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

OTP Bank România introduce în ofertă un credit ipotecar cu dobândă fixă, de la 5,79% în primii trei ani, urmând ca ulterior clientii să aibă o marjă fixă de la 2,39% + IRCC.

Propunem o ofertă competitivă pe piaţă, creditul ipotecar cu dobândă fixă de la 5,79% în primii 3 ani, pentru a sustine si simplifica luarea unor astfel de decizii importante.”, a declarat Roxana Hidan, DCEO Divizia Business, în cadrul OTP Bank România.

Dobânda fixă de 5,79% din primii 3 ani şi marja fixă de 2,39% din componenţa dobânzii variabile utilizată după primii 3 ani sunt aplicabile clienţior care îşi încasează venitul într-un cont deschis la OTP Bank şi contractează un credit în valoare de peste 300.000 de lei...

OTP Bank România introduce în ofertă un credit ipotecar cu dobândă fixă, de la 5,79% în primii trei ani, urmând ca ulterior clientii să aibă o marjă fixă de la 2,39% + IRCC.

„Indiferent dacă ne gândim să achiziţionăm casa pe care ne-o dorim demult sau să refinanţăm un credit ipotecar existent, unul dintre cei mai importanţi paşi este găsirea unei soluţii de finanţare care să fie suficient de flexibilă, dar şi care ofera stabilitate şi predictibilitate în viaţa noastră. Propunem o ofertă competitivă pe piaţă, creditul ipotecar cu dobândă fixă de la 5,79% în primii 3 ani, pentru a sustine si simplifica luarea unor astfel de decizii importante.”, a declarat Roxana Hidan, DCEO Divizia Business, în cadrul OTP Bank România.

Dobânda fixă de 5,79% din primii 3 ani şi marja fixă de 2,39% din componenţa dobânzii variabile utilizată după primii 3 ani sunt aplicabile clienţior care îşi încasează venitul într-un cont deschis la OTP Bank şi contractează un credit în valoare de peste 300.000 de lei.

Pentru un credit ipotecar în valoare medie de 337.000 lei contractat pe o perioadă medie de 285 luni, rată de dobândă este de 5,79 % pe an, fixă în primii 3 ani şi ulterior variabilă, formată din marja fixă 2,39 % pe an+ IRCC, DAE este 7,88 %, rata lunară este 2.179 lei (metoda de rambursare prin rate + dobândă egale), costul total al creditului este 408.321 lei, valoarea totală plătită este 745.321 lei.

Costul creditului include comision de analiză dosar de 400 de lei şi comision lunar de administrare cont curent de 5 lei. Creditul va fi garantat printr-o ipotecă imobiliară asupra imobilului achiziţionat, până la rambursarea sa integrală.

Noua ofertă este disponibilă de la începutul lunii februarie 2024. 

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!