10.6 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Banking & Servicii financiare – Revolut lansează şi pe piata din România Revolut Reader, un terminal de încasare a plăţilor destinat comerciantilor, antreprenorilor sau vânzătorilor ambulanţi, care permite plata cu cardul la orice punct de vânzare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

”În procesul de concepere a acestui produs, echipa noastră s-a concentrat asupra nevoilor clienţilor, care au solicitat o modalitate rapidă, la îndemână, de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate şi posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie - 2-3 zile lucrătoare.

Revolut lansează şi pe piata din România Revolut Reader, terminal de încasare a plăţilor destinat comerciantilor, antreprenorilor, prestatorilor de activităţi independente, practicanţilor de meserii liberale şi vânzătorilor ambulanţi.

Echipamentul permite acceptarea la plată a cardurilor, la punctul de vânzare, inclusiv plăti contactess. Revolut Reader permite clienţilor să accepte, încaseze sau să depoziteze fondurile încasate în contul Revolut Business.

”În procesul de concepere a acestui produs, echipa noastră s-a concentrat asupra nevoilor clienţilor, care au solicitat o modalitate rapidă, la îndemână, de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate şi posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie – 2-3 zile lucrătoare. Acestora li se adaugă şi o baterie cu o durată lungă de viaţă a terminalului, un grad ridicat de siguranţă, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operaţiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi şi sisteme”, a declarat Iulian Boia, Sales Manager România.

Revolut Reader poate fi adaptat la alte sisteme POS (point of sale) existente în cadrul afacerilor româneşti, având inclusă şi o soluţie SDK/API. În următoarele luni, oferta Revolut Business va fi extinsă cu o soluţie ePOS care va conferi mai multă flexibilitate comercianţilor, dacă aceştia trebuie să integreze Revolut Reader cu sisteme POS deja utilizate. Revolut a încheiat un parteneriat cu Jabil Payments pentru a dezvolta o soluţie proprie mPOS. 

Produsul are un pret de până la 0,80% + 0,12 lei/ tranzacţie şi un cost unic începând de la 229 de lei sau preţuri personalizate pentru companiile care au volume mari de tranzacţii.

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!