27.3 C
București
luni, iunie 17, 2024

Banking & Servicii financiare – Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă au încheiat primele trei luni din 2023 cu un volum cumulat al subscrierilor de 30,8 mil. euro, în creştere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2022 şi un profit statutar de 1,9 mil. euro – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, companii care fac parte din grupul austriac Uniqa, au înregistrat la finalul primelor trei luni din 2023 un volum cumulat al primelor brute subscrise de 30,8 mil. euro, con­sem­nând un avans de 14% comparativ cu pri­mele trei luni din 2022, potrivit infor­maţiilor transmise de repre­zentanţii Uniqa. Profitul statutar

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, companii care fac parte din grupul austriac Uniqa, au înregistrat la finalul primelor trei luni din 2023 un volum cumulat al primelor brute subscrise de 30,8 mil. euro, con­sem­nând un avans de 14% comparativ cu pri­mele trei luni din 2022, potrivit infor­maţiilor transmise de repre­zentanţii Uniqa. Profitul statutar înainte de impozitare, raportat de am­bele companii Uniqa în primele trei luni din 2023 a fost de 1,9 mil. euro.

Avem un portofoliu de produse de asigurare distribuit în mod echilibrat, în cadrul căruia asigurările nonauto continuă să se dezvolte, câştigând o pondere tot mai im­por­tantă. Facem paşi importanţi în ceea ce priveşte dezvoltarea asigu­rărilor des­tinate nevoilor de grup şi am lan­sat, de curând, un nou produs de asigu­rare de sănătate adresat com­paniilor care doresc să îşi prote­jeze echipele în cazul producerii unor eve­nimente legate de sănătate. Ast­fel, am creat o soluţie aliniată la ce­rinţele actuale ale unei pieţe de muncă competitive, oferind acces la servicii medicale complexe şi per­sonalizate”, a declarat Paul Cazacu, pre­şedinte directorat – CEO, UNIQA Asigurări.

Individual, Uniqa Asigurări a ajuns la finalul lunii martie 2023 la un volum al primelor brute subscrise de 15,2 mil. euro, înregistrând un avans de 23% faţă de luna martie 2022. În cadrul segmentului de asigurări generale, soluţiile de asigurare pentru companii au generat un impact important, susţin reprezentanţii Uniqa. Astfel, pe zona asigurărilor  tehnice subscrierile au crescut cu 49%, în timp ce pe zona asigurărilor de răspunderi dinamica a fost de 37% în primele trei luni din 2023. Pe segmentul de retail, asigurările facultative de locuinţă au înergistrat în intervalul ianuarie-martie 2023 un nivel al vânzărilor cu 32% peste cel din aceeaşi perioadă a anului trecut. 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!