23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Banking & Servicii financiare – Urmează ZF Asigurări Summit, miercuri, 19 iunie. În ultimii trei ani, piaţa asigurărilor şi-a dovedit rezilienţa în ciuda crizelor multiple, suprapuse, la care s-au adăugat şi două prăbuşiri istorice. Care mai sunt aşteptările pentru anii următori? – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

ZF Asigurări Summit, conferinţă aflată la cea de-a treia ediţie, în continuarea celor două zile ale Conferinţei ZF Bankers Summit, 17-18-19 iunie, îşi propune ca împreună cu şefii principalelor companii de asigurări de pe piaţă, dar şi cu executivi ai companiilor de brokeraj şi autorităţi să dezbată ultimul deceniu de evoluţie a pieţei pe principalele segmente de asigurări, astfel încât să vedem încotro se îndreaptă piaţa, ce lipseşte şi  care sunt aşteptările pentru perioadă următoare.

euro, ce trebuie făcut pentru o piaţă mai puţin dependentă de asigurările RCA, cum putem să creştem tracţiunea pe zona asigurărilor de viaţă, când vor deveni asigurările de sănătate suficient de prezente ca să ducă la o îmbunătăţire a serviciilor medicale din România şi ce lipseşte pe piaţă astfel ca segmentul asigurărilor pentru companii să îşi crească atât atractivitatea, cât şi penetrarea, sunt câteva din temele pe care speakerii prezenţi la Conferinţa ZF Asigurări Summit, miercuri, 19 iunie, le vor dezbate.

Urmează ZF Bankers Summit, ziua a treia, Piaţa asigurărilor, miercuri 19 iunie, eveniment aflat la a treia ediţie, unde importanţi şefi ai companiilor de asigurări, ai societăţilor de brokeraj, dar şi autorităţi din industria asigurărilor vor discuta despre când va ajunge piaţa asigurărilor la subscrieri de 10 mld.

Piaţa asigurărilor şi-a menţinut de-a lungul timpului un ritm pozitiv de creştere, chiar şi într-o perioadă în care incertitudinile au fost la cote înalte, în care crizele au fost multiple, inflaţia şi perspectivele dădeau semne de reticenţă, timp în care două falimente răsunătoare au zguduit piaţa. Dacă până acum impactul schimbărilor economice şi evoluţiilor din piaţă au fost absorbite şi gestionate de către asigurători, care sunt aşteptările pentru anii următori?

Optimisul, speranţa şi rezilienţa reprezintă sentimentele din piaţă pe baza cărora principalii jucători ai pieţei, atât asigurători, cât şi companiile de brokeraj, merg înainte şi îşi adaptează strategiile, continuă implementarea noilor tehnologii pentru a putea ţine pasul cu consumatorul român, pentru care nivelul de digitalizare şi tehnologizare nu mai este o opţiune, ci o nevoie.

ZF Asigurări Summit, conferinţă aflată la cea de-a treia ediţie, în continuarea celor două zile ale Conferinţei ZF Bankers Summit, 17-18-19 iunie, îşi propune ca împreună cu şefii principalelor companii de asigurări de pe piaţă, dar şi cu executivi ai companiilor de brokeraj şi autorităţi să dezbată ultimul deceniu de evoluţie a pieţei pe principalele segmente de asigurări, astfel încât să vedem încotro se îndreaptă piaţa, ce lipseşte şi  care sunt aşteptările pentru perioadă următoare.

Când va ajunge piaţa asigurărilor la subscrieri de 10 mld. euro, ce trebuie făcut pentru o piaţă mai puţin dependentă de asigurările RCA, cum putem să creştem tracţiunea pe zona asigurărilor de viaţă, când vor deveni asigurările de sănătate suficient de prezente ca să ducă la o îmbunătăţire a serviciilor medicale din România şi ce lipseşte pe piaţă astfel ca segmentul asigurărilor pentru companii să îşi crească atât atractivitatea, cât şi penetrarea, sunt câteva din temele pe care speakerii prezenţi la Conferinţa ZF Asigurări Summit, miercuri, 19 iunie, le vor dezbate.


Urmează ZF Bankers Summit, ziua a treia, Piaţa asigurărilor, miercuri 19 iunie, eveniment aflat la a treia ediţie, unde importanţi şefi ai companiilor de asigurări, ai societăţilor de brokeraj, dar şi autorităţi din industria asigurărilor vor discuta despre când va ajunge piaţa asigurărilor la subscrieri de 10 mld. euro, ce trebuie făcut pentru o piaţă mai puţin dependentă de RCA, cum putem să creştem tracţiunea pe zona asigurărilor de viaţă, când vor deveni asigurările de sănătate suficient de prezente ca să ducă la o îmbunătăţire a serviciilor medicale din România şi ce lipseşte pe piaţă astfel ca segmentul asigurărilor pentru companii să îşi crească atât atractivitatea, cât şi penetrarea.


 

 

 Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!