17.8 C
București
vineri, iunie 14, 2024

Banking & Servicii financiare – Urmează ZF Bankers Summit 2023. ZF Asigurări, miercuri, 28 iunie. Asigurările de sănătate au ajuns la o dinamică de peste 30% anul trecut. Cum va fi în 2023 şi ce strategii şi-au pregătit asigurătorii – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Urmează ZF Asigurări, miercuri, 28 iunie, aflat la a doua ediţie, unde importanţi jucători din piaţa asigurărilor, cât şi intermediari, autorităţi şi specialişti vor analiza evoluţia pieţei din ultimul an şi vor dezbate noile direcţii spre care se îndreaptă asigurările de sănătate în 2023, potenţialul acestei pieţe, dar şi problemele cu care se confruntă.

Pe de altă parte, una din anomaliile care s-au observat în ultimul an este că numărul de contracte de asigurări de sănătate a scăzut semnificativ, în ciuda creşterii accentuate a subscrierilor, ceea ce nu poate fi pus decât fie pe seama unor creşteri majore ale preţului poliţelor, fie pe noi strategii adoptate de companiile de asigurări de pe această piaţă.

Ce se întâmplă cu contractele de asigurări în condiţiile în care subscrierile cresc de la an la an, cum şi-au reorganizat asigurătorii abor darea clienţilor, care sunt principalele segmente de clienţi şi cum începe această piaţă să se extindă şi mai mult...

Urmează ZF Asigurări, miercuri, 28 iunie, aflat la a doua ediţie, unde importanţi jucători din piaţa asigurărilor, cât şi intermediari, autorităţi şi specialişti vor analiza evoluţia pieţei din ultimul an şi vor dezbate noile direcţii spre care se îndreaptă asigurările de sănătate în 2023, potenţialul acestei pieţe, dar şi problemele cu care se confruntă.

De-a lungul ultimilor cinci ani, piaţa asigurărilor de sănătate şi-a menţinut un trend ascendent atât în ceea ce priveşte volumul subscrie­rilor, cât şi din perspectiva despă­gubirilor plătite. Anul trecut, volumul subscrierilor s-a îndreptat spre 700 mil. lei, ceea ce înseamnă că piaţa încă îşi descoperă potenţialul. Pe de altă parte, una din anomaliile care s-au observat în ultimul an este că numărul de contracte de asigurări de sănătate a scăzut semnificativ, în ciuda creşterii accentuate a subscrierilor, ceea ce nu poate fi pus decât fie pe seama unor creşteri majore ale preţului poliţelor, fie pe noi strategii adoptate de companiile de asigurări de pe această piaţă.

Importanţi actori ai pieţei susţin că pe măsură ce timpul trece, companiile încearcă să îşi regân­dească produsele, în special pe cele care sunt acordate angajaţilor ca beneficiu salarial de către angajatori. Prin urmare, scăderea numărului de contracte de asigurări de sănătate ar putea însemna că asigurătorii creează, de exemplu, o singură poliţă de asigurare pentru un anumit angajator, pe care sunt incluşi mai mulţi angajaţi.

Ce se întâmplă cu contractele de asigurări în condiţiile în care subscrierile cresc de la an la an, cum şi-au reorganizat asigurătorii abor­darea clienţilor, care sunt principalele segmente de clienţi şi cum începe această piaţă să se extindă şi mai mult, sunt doar câteva din subiectele care vor fi atinse în cadrul conferinţei ZF Asigurări, miercuri, pe 28 iunie, în cea de-a treia zi din cadrul ZF Bankers Summit 2023.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!