34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Banking & Servicii financiare – ZF/ Libra Internet Bank Profesii liberale. De la avocat, la om de business. „Fiecare… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„Ne adresăm exclusiv companiilor mari, preponderent multinaţionale“, a mai spus Mihai Rădulescu.

„Suntem alături de această categorie profesională de peste 20 de ani şi încercăm să ne adaptăm tuturor solicitărilor şi provocărilor date de de piaţă.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către doar în limita a 250 de semne.

 ♦ Evoluţia tehnologică îşi face loc în munca avocaţilor, care folosesc sisteme de inteligenţă artificială pentru a eficientiza munca.

Fiecare caz reprezintă pentru avocaţi un model de antreprenoriat, în contextul în care profesioniştii din avocatură îşi gestionează în modul propriu proiectul şi clientul. Astfel, trecerea spre propriul business este mai uşoară, consideră Mihai Rădulescu, avocat, Casa de avocatură Rădulescu şi Muşoi.

„Trecerea spre antre­prenoriat nu a fost atât de grea la noi, pentru că structural, avocatul este antreprenor şi atunci când face parte dintr-o companie în care managementul este la altcineva. Întotdeauna fiecare avocat are mana­ge­mentul proiectului, al clientului şi este cumva de natura profesiei să fii şi antreprenor. Noi venim din cultura corporativă, în care modelele noastre când eram tineri au fost acei avocaţi de la Londra, din Statele Unite, din marile jurisdicţii, cu sisteme de drept sofisticate“, a spus Mihai Rădulescu.

El a participat alături de Carla Creţan, reprezentant Libra Internet Bank, la emisiunea ZF Profesii Liberale pentru a discuta despre potenţialul pieţei de avocatură din România. În total, sunt peste 23.000 de avocaţi activi şi alţi 15.000 care nu exercită profesia. „Avem aproximativ 20 de avo­caţi, ne ocupăm de dreptul afacerilor, acoperim toate dome­niile importante, achiziţii şi fu­ziu­ni, finanţe, bănci şi imobiliar, drep­tul muncii, concurenţă, GDPR şi proprietate inte­lectuală.“

„Ne adresăm exclusiv companiilor mari, preponderent multinaţionale“, a mai spus Mihai Rădulescu.

El a precizat că a achiziţionat licenţe pentru aplicaţii mari de inteligenţă artificială pentru a le folosit în zona de cercetare, conspect, sumarizare, traduceri. Nu în toate domeniile poate fi aplicată tehnologia, este nevoie de atenţie din partea specialiştilor, însă instrumentele tehnologice actuale uşurează munca specialiştilor.

Carla Creţan, reprezentant Libra Internet Bank: Tendinţa de digitalizare există şi în domeniul nostru şi trebuie să ne adaptăm permanent la solicitările clienţilor.

Carla Creţan, reprezentant Libra Internet Bank: Tendinţa de digitalizare există şi în domeniul nostru şi trebuie să ne adaptăm permanent la solicitările clienţilor.

 

„Suntem alături de această categorie profesională de peste 20 de ani şi încercăm să ne adaptăm tuturor solicitărilor şi provocărilor date de de piaţă. Am dezvoltat aplicaţii care să le fie cât mai facile clienţilor, astfel încât să poată accesa serviciile bancare de la distanţă sau să câştige timp. Tendinţa de digitalizare există şi în domeniul nostru şi trebuie să ne adaptăm permanent la solicitările clienţilor“, a spus Carla Creţan, reprezentant Libra Internet Bank.

De altfel, avocaţii reprezintă a doua cea mai importantă categorie profesională din portofoliul de clienţi care fac parte dintr-o profesie liberală din cadrul Libra Internet Bank.

„ Îi sprijinim de la începutul activităţii, până în momentul în care ajung la maturitate cu businessurile, prin diverse forme de finanţare. Vorbim aici de credite de activitate curentă, chiar şi pentru entităţile start-up. Putem să să finanţăm astfel de entităţi, dar şi pe măsură ce îşi dezvoltă activitatea, venim cu finanţări specializate pentru achiziţia spaţiilor destinate sediilor de birouri, pentru achiziţia de maşini, acum piaţa şi echipamente“, a mai completat Carla Creţan, Libra Internet Bank.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!