1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Servicii profesionale – Heyo Club: noua platformă de influencer marketing, investiție de 50.000 Euro – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Heyo Club: noua platformă de influencer marketing, investiție de 50.000 Euro Heyo Club, lansată astăzi, este noua platformă de social engagement și influencer marketing care grupează peste 5.000 de creatori de conținut și profesioniști din variate piețe, profilează în detaliu fiecare membru și, din primele teste executate pentru companiile care au accesat serviciile pre-lansare, aduce cu

Heyo Club: noua platformă de influencer marketing, investiție de 50.000 Euro

Heyo Club, lansată astăzi, este noua platformă de social engagement și influencer marketing care grupează peste 5.000 de creatori de conținut și profesioniști din variate piețe, profilează în detaliu fiecare membru și, din primele teste executate pentru companiile care au accesat serviciile pre-lansare, aduce cu peste 20% mai multe înscrieri în campaniile de promovare a vânzărilor. Investiția în versiunea inițială a platformei se ridică la 50.000 de Euro.

Marilena Istrătescu, Fondator Heyo Club

„Credem mult în autenticitate și în microinfluencers. Credem în comunitățile autentice și, prin rezultate, demonstrăm valoarea reală a accesului la grupurile variate de oameni care chiar urmăresc și au încredere în creatorii de conținut. Venim cu o soluție care asigură companiilor o segmentare detaliată, cu multiple opțiuni de profilare, eficientă nu doar pentru campanii de recenzie, testare, promovare, ci și mistery shopping, conversii și vânzări.

Suntem la început, dar nivelul rapid de afiliere a membrilor la platformă, diversitatea profilelor, afinitatea pe care o putem genera și campaniile derulate până în prezent ne dau încrederea să spunem că avem o resursă de marketing eficientă și inovatoare, pentru rezultatele clienților noștri”, declară Marilena Istrătescu, Fondator Heyo Club.

Specifică este nu doar profilarea rafinată, prin care orice brand își poate găsi vocea potrivită, dar și calitatea conținutului și miza pe integrarea naturală și credibilă a produselor comunicate. Heyo Club implică și o componentă puternică de curatoriat, vizibilă de la strategie și concept, până la execuție si evaluare a rezultatelor.

Principalele categorii reprezentate de membrii platformei includ: alimente și băuturi, cooking, frumusețe și îngrijire personală, îngrijirea casei, fashion, lifestyle, distracții și călătorii, retail, Horeca sau sănătate.

Heyo Club este un produs Hello Group, agenție full-service fondată în 2010. Heyo Club are la bază expertiza extinsă de creator de experiențe a agenției, cu o componentă puternică de trade marketing, și capitalizează pe achiziția de know-how digital și influencer marketing. Rezultatul este o platformă completă, utilă pentru orice afacere din România, de la corporații până la afaceri locale și antreprenoriat.

Profilul membrului Heyo Club

Primii 5.000 de membri Heyo Club înseamnă 48% părinți, 70% posesori de animale de companie, 30% pasionați de sport, 34% oameni care se relaxează gătind, iar 33% sunt pasionați de grădinărit si activitati DIY.

Profilarea detaliată pe specializări arată ca 7% din membri lucreaza in educație, 6% in domeniul medical și farmaceutic și 5% în Horeca.

Categoria de vârstă de 18-25 de ani domină, numeric, membrii, cu 55% din total, iar persoanele de 30-45 de ani echivalează cu 40% din totalul platformei, în prezent.

Dintre aceștia, 7% au deja peste 20.000 de followers în platformele de social media. 72 % din membri au conturi de Facebook, la egalitate cu cei care au conturi de Instagram, TikTok fiind folosit de 34% din membri.

Segmentarea geografică

Dacă București și Ilfov însumează 29,4% din totalul membrilor înscriși în platformă, podiumul este completat de Moldova, cu 16,5%, și Muntenia, cu 13,8%.

La mică distanță urmează Transilvania, cu 13,3%, apoi Oltenia, cu 6%, Dobrogea, cu 5,5%, Banat cu 4,5% și Bucovina, cu 4,4%.

Start înscrierilor la IAB MIXX Awards 2023! ”Mama ta știe cu ce te ocupi?”

Promisiunea Secom®, angajament în slujba sănătății românilor, o campanie semnată de Sonica Works

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!