0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Servicii profesionale – Kaufland România a lansat secțiunea „Caruselul cu oferte”, de la partenerii Kaufland Card – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Kaufland România a lansat secțiunea „Caruselul cu oferte”, de la partenerii Kaufland Card Kaufland România a lansat secțiunea „Caruselul cu oferte”, în aplicația mobilă Kaufland Card, începând cu 15 decembrie.

La momentul lansării, clienții pot beneficia de aproximativ 30 de reduceri exclusive, oferite de diferiți parteneri ai Kaufland România, printre care: Vodafone, Medlife, Credit Europe Bank prin CardAvantaj, Lensa, H&M, Elefant.ro, CCC, Marionnaud, Dr.

Kaufland România a lansat secțiunea „Caruselul cu oferte”, de la partenerii Kaufland Card

Kaufland România a lansat secțiunea „Caruselul cu oferte”, în aplicația mobilă Kaufland Card, începând cu 15 decembrie. Inițiativa continuă seria acțiunilor menite să vină în sprijinul clienților rețelei cu cele mai avantajoase oferte și game de produse și servicii, adaptate oricărei nevoi.

Noua secțiune este diponibilă în aplicația Kaufland Card și poate fi accesată printr-un click pe secțiunea denumită „Caruselul cu oferte”, unde sunt listate toate promoțiile partenerilor Kaufland Card.

Utilizatorii trebuie doar să selecteze oferta dorită și, în funcție de partener, se va afișa un cod de reducere sub formă de text, link sau cod de bare. Fiecare ofertă are o perioadă de valabilitate, care este afișată în aplicație, alături de toate detaliile despre avantaje și condiții.

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă deosebită, însă pregătirile pentru mesele festive și cadourile pentru cei dragi pot pune presiune asupra bugetului. De aceea, cu ajutorul partenerilor noștri, ne-am dorit să venim în sprijinul clienților Kaufland România cu o serie de promoții exclusive, care să le ofere atât idei de cadouri, cât și posibilitatea de a face economii substanțiale.

Vom actualiza constant secțiunea cu noi oferte și vom extinde lista partenerilor Kaufland Card. Credem că este important să fim alături de clienții noștri în fiecare zi, cu atât mai mult în această perioadă,” a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs.

La momentul lansării, clienții pot beneficia de aproximativ 30 de reduceri exclusive, oferite de diferiți parteneri ai Kaufland România, printre care: Vodafone, Medlife, Credit Europe Bank prin CardAvantaj, Lensa, H&M, Elefant.ro, CCC, Marionnaud, Dr. Max, StarGift, Happy Tour, Fiskars, Experimenteaza.ro, Domino’s Pizza, Mobexpert și Avis.

Secțiunea „Caruselul cu oferte” va fi actualizată constant cu noi promoții, în următoarea perioadă.

Varianta digitală a cardului – Kaufland Card digital poate fi accesată prin intermediul aplicației mobile Kaufland – Oferte și noutăți care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play.

Celula de Artă aduce lucrări de la peste 30 de artiști la Art for Christmas, până pe 22 decembrie

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!