2.5 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Servicii profesionale – Miruna Antonescu, Saatchi & Saatchi + The Geeks: Diagnoză de brand – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Miruna Antonescu, Data & Strategy Lead, Saatchi & Saatchi + The Geeks, ne-a spus cum funcționează noul tool 360 de grade Brand Diagnosis, care analizează într-un singur loc date esențiale pentru activitatea de marketing și comunicare a unui brand.

Așa ne-am dat seama că, în ambele cazuri, e util un one stop data center care să analizeze brandul integrat, dintr-o perspectivă 360 a comunicării.

Miruna Antonescu, Saatchi & Saatchi + The Geeks: Diagnoză de brand

Marketerii au la dispoziție de multe ori surse disparate de date, ceea ce duce la o infuzie prea mare de informații și prea puține insight-uri. Miruna Antonescu, Data & Strategy Lead, Saatchi & Saatchi + The Geeks, ne-a spus cum funcționează noul tool 360 de grade Brand Diagnosis, care analizează într-un singur loc date esențiale pentru activitatea de marketing și comunicare a unui brand.

Cum a venit inspirația pentru Brand Diagnosis?

Inspirația a venit din interacțiunile cu clienții și din cele două realități cu care ne confruntăm: fie clienți care au acces la multe surse de date, dar disparate, care presupun un efort mare de analiză / centralizare, fie clienți care nu au acces la suficiente date și au nevoie de input în acest sens. Așa ne-am dat seama că, în ambele cazuri, e util un one stop data center care să analizeze brandul integrat, dintr-o perspectivă 360 a comunicării.

Ce vă propuneți cu acesta?

Ne propunem ca, în vremuri de incertitudine pentru marketeri, cum sunt acestea, să creăm un instrument care să aducă o doză sănătoasă de claritate și eficiență în decizii. Atât pentru clienți, care pot afla exact în “ce ape se scaldă” brandul și categoria în momentul respectiv și ce este prioritar pentru consumatorii lor, cât și pentru noi, pentru a putea veni cu soluții nu generice, ci “spot on” pentru problemele clienților noștri.

În funcție de rezultatele obținute și de ceea ce își doresc să obțină companiile, oferiți și strategie de business și consultanță, ulterior?

Da, exact acest lucru ne propunem să facem. Brand Diagnosis nu e doar un instrument de analiză, ci pe baza lui vom trage concluzii acționabile și recomandări care să aibă un rol de problem-solving clar. Companiile își doresc din ce în ce mai mult soluții concrete de rezolvare a problemelor de business.

Cum se vede această abordare în strategia constantă a agenției voastre?

Într-un fel, contextul actual ne forțează pe toți să facem pasul acesta. Schimbările produse de pandemie și război / recesiune au creat o mare zonă de impredictibilitate pentru clienți; dacă până în 2020 acestora le era mai ușor să facă niște estimări și să se bazeze pe experiența anterioară, acum e mult mai dificil. Așa că nici noi nu mai suntem doar furnizori de soluții creative clasice, ci de soluții creative / strategice data-driven, care să ajute brandurile în mod relevant în momentul actual.

Băncile care ezită să treacă la metode de plata de ultima generație vor pierde până la 90 de miliarde de dolari

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!