21.7 C
București
luni, iulie 22, 2024

Servicii profesionale – Numără zilele până la Crăciun cum vrei tu, cu advent-ul neconvențional de la Pepsi – Sinteza

6 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Numără zilele până la Crăciun cum vrei tu, cu advent-ul neconvențional de la Pepsi Crăciunul este una din cele mai așteptate sărbători, dar care vine însă cu o serie de obligații sociale...

Și pentru că știm că sigur veți da o fugă prin mall-uri în căutarea cadourilor perfecte, am amplasat 3 astfel de cutii de advent în 3 mall-uri diferite, unele dintre cele mai vizitate din București:Puteți să o faceți în programul de activare de la 15:00 la 21:00...


Numără zilele până la Crăciun cum vrei tu, cu advent-ul neconvențional de la Pepsi

Crăciunul este una din cele mai așteptate sărbători, dar care vine însă cu o serie de obligații sociale, materiale și emoționale. Plecând de la observația asta, Pepsi a vrut în acest an să schimbe perspectiva și să abordeze Crăciunul diferit.

Spre deosebire de alte branduri care pun presiune pe această perioadă, Pepsi și-a propus să reprezinte diversitatea modurilor în care se petrece Crăciunul și să ofere sărbători pe care fiecare om să le trăiască în felul lui, oricum cum îi place, nu cum „se face”.

Sărbătorile se petrec în stilul tău cu Pepsi

Ce poate să fie mai stresant decât Crăciunul? Perioada de dinainte. Numărătoarea inversă pre-Crăciun nu este tocmai distractivă.

„În luna decembrie „spiritul sărbătorilor” este pretutindeni. Colinde în toate boxele, tradiții pe care trebuie să le respectăm, obiceiuri noi pe care le-am adoptat în ultimii ani, goana după cadouri și multe altele. Tocmai de aceea, anul acesta schimbăm abordarea și Pepsi te încurajează să sărbătorești în stilul tău. O perspectivă neconvențională venită din partea echipei DDB având consumatorii în prim plan și un mod unic de a te bucura de sărbători”, a declarat Alexandra Burdulea, Senior Brand Manager Pepsi.

Și a făcut primul pas alături de DDB România prin lansarea primului Advent Neconvențional Pepsi. O activare curajoasă, așa cum brandul a obișnuit deja, care reinterpretează ideea clasică a unui advent.

Numără zilele până la Crăciun cum vrei tu, cu advent-ul neconvențional de la Pepsi

„Pepsi intervine și îi ajută pe tineri să facă față Crăciunului, chiar înainte ca sărbătoarea să fie oficial aici. Este primul advent calendar pe care îl poți scana în ce ordine vrei tu, pentru a primi o ilustrație amuzantă care te va ajuta să te mai eliberezi de presiunea de pre-sărbători.” ne explică Roxana Niță, Creative Director DDB România.

Dacă sărbătorile se petrec oricum vrei tu cu Pepsi, ne-am gândit să aducem un twist și celebrului calendar advent. Cu targetul tânăr în minte, am digitalizat calendarul și l-am făcut un pic mai rebel, adică poți scana orice zi îți stârnește curiozitatea pe moment și să afli ce ascunde. Și asta, pentru că la Pepsi nu există reguli convenționale.” a declarat Alexandra Jitărel, Senior Copywriter DDB România.

Odată ce scanezi, poți debloca o varietate întreagă de content, constând în ilustrații amuzante, scrise într-un ton ușor auto-ironic.

poza interior 2 blur

„Ilustrația, ca tehnică, tinde să umple natural golul dintre real și imaginar. Nu întâmplător, s-a dovedit modalitatea potrivită pentru a vorbi și despre adevărurile „incomode” ale lunii decembrie, mici comori lumești ascunse adesea în spatele nămeților de poveste, rezoluțiilor optimist-hazardate, căciulilor cu moț uriaș sau mirosului de portocală decojită în spirală perfectă. La toate astea am adăugat ceva curaj, puțin umor relaxat și o mână de ilustrator implicat – combinație irepetabilă, mai ales dacă te gândești că „doar o dată-i Crăciunul”.” a declarat Teodor Minea, Senior Art Director DDB România.

Și pentru că știm că sigur veți da o fugă prin mall-uri în căutarea cadourilor perfecte, am amplasat 3 astfel de cutii de advent în 3 mall-uri diferite, unele dintre cele mai vizitate din București:

  • Park Lake – 9-24 decembrie
    • Afi Controceni– 18-24 decembrie
    • Sun Plaza -11 -17 decembrie

Puteți să o faceți în programul de activare de la 15:00 la 21:00.

Mai mult de atât, pe lângă ilustrați, am pregătit și premii (doze Pepsi și o căciulă cu design personalizat), care pot fi deblocate scanând anumite zile, vă așteptăm să depistați care sunt acestea.

Echipele care au contribuit la realizarea campaniei au fost după cum urmează :

DDB România :

Creative Director: Roxana Niță

Senior Art Director: Teodor Minea

Senior Copywriter: Alexandra Jitărel

Illustrator & Graphic Designer: Andrei Ilincaru

Strategy Director: Ioana Dobrinescu

Strategic Planner: Georgiana Nica

Account Director: Catălina Biro

Senior Account Executive: Bianca Greaca

Managing Director: Roxana Țâmpău

Pepsi România:
Iuliana Dragomir – CSD Senior Lead Romania
Alexandra Burdulea – Senior Brand Manager Pepsi
Diana Băcală – Brand Manager Pepsi
Maria Dorofte – Junior Brand Manager Pepsi
Laurenţiu Ion – Head of Digital & Media, PepsiCo România

Delia Corniciuc – Sr Marketing Manager Beverages, PepsiCo România

OMD:

Razvan Meirosu – Media Director

Maria Ilie – Account Lead

Lucian Enculescu – Head of Digital

Ana Vieru – Digital Manager

Irene Derasadurian – Media Executive

Nicoleta Avram – Media Executive

Mihnea Bunea – Digital Executive

Diana Dîrlău – Media Executive Luiza Popa – OOH director

Cumpărăturile de pe site-urile din afară și livrările externe au dublat volumul coletelor procesate de Packeta România în 2022

FCB Bucharest este noua agenție de brand a Euroins România și semnează strategia de repoziționare a companiei

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.revistabiz.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!