2.5 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Banking & Servicii financiare – CAPEX.com își continuă expansiunea globală și intră pe piața din Grecia – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Fondată în 1991, compania de brokeraj elenă WiredMarket.com este recunoscută pentru serviciile financiare de înaltă calitate pe care le oferă clienților săi, fiind autorizată și reglementată de Comisia pentru Piețe de Capital din Grecia (HCMC).

Octavian Pătrașcu, CEO și fondator CAPEX.com declară: “Suntem încântați să anunțăm achiziția portofoliului de clienți al WiredMarket.com, un pas care este în conformitate cu strategia noastră de dezvoltare și care consolidează prezența noastră pe piața din Grecia...

Suntem bucuroși să le urăm bun venit noilor clienți pe platforma noastră, unde vor beneficia de o gamă mai largă de instrumente și servicii, de la tranzacționarea CFD-urilor, la investiții în acțiuni cu deținere, instrumente de analiză integrate și condiții de tranzacționare atractive”.

Brokerul global multi-licențiat cu sucursală înregistrată în Romania, a anunțat prima sa tranzacție în materie de fuziuni și achiziții. Prin preluarea portofoliului de clienți al binecunoscutului broker WiredMarket.com, CAPEX.com continuă să se extindă la nivel global și intră pe piața din Grecia.

Fondată în 1991, compania de brokeraj elenă WiredMarket.com este recunoscută pentru serviciile financiare de înaltă calitate pe care le oferă clienților săi, fiind autorizată și reglementată de Comisia pentru Piețe de Capital din Grecia (HCMC).

Preluarea portofoliului de clienți WiredMarket.com consolidează poziția CAPEX.com în industria fintech și face parte din planul de expansiune al companiei la nivel global. În luna februarie, casa de brokeraj a anuntat un parteneriat de imagine cu personalitatea social-media Zack King, începutul unei noi campanii globale de branding cu deviza „Trăieşte Magia Tranzacţionării: Orice, Oriunde, Oricând”.

CAPEX.com își continuă expansiunea globală și intră pe piața din Grecia
Octavian Pătrașcu, CEO și fondator CAPEX.com

Octavian Pătrașcu, CEO și fondator CAPEX.com declară: “Suntem încântați să anunțăm achiziția portofoliului de clienți al WiredMarket.com, un pas care este în conformitate cu strategia noastră de dezvoltare și care consolidează prezența noastră pe piața din Grecia. Suntem bucuroși să le urăm bun venit noilor clienți pe platforma noastră, unde vor beneficia de o gamă mai largă de instrumente și servicii, de la tranzacționarea CFD-urilor, la investiții în acțiuni cu deținere, instrumente de analiză integrate și condiții de tranzacționare atractive”.

“Percepem această consolidare a poziției noastre în piață ca pe o etapă importantă, iar condițiile macroeconomice actuale și peisajul concurențial sunt favorabile în acest sens”, a afirmat CEO-ul și fondatorul CAPEX.com. “În prezent evaluăm și alte oportunități, acesta fiind doar un prim pas în planul nostru de expansiune la nivel global.”

“Expertiza pe care o avem în industria financiară și devotamentul nostru în a oferi servicii la cele mai înalte standarde reprezintă garanția faptului că noii noștri clienți vor beneficia de cele mai bune condiții de tranzacționare pe platforma noastră. Credem că acest demers este unul benefic pentru ambele companii și pentru clienții noștri”, a adăugat domnul Pătrașcu.

În calitate de broker de top în industria financiară, CAPEX.com își propune să le ofere clienților săi o experiență completă în materie de tranzacționare și investiții, care include o platformă avansată, dar ușor de utilizat, analize de specialitate, resurse educaționale și o ofertă flexibilă, de la investiții în acțiuni cu deținere, până la tranzacționare cu CFD-uri pe acțiuni, indici, ETF-uri, mărfuri și multe altele.

CAPEX.com este un start-up românesc de tehnologie și o companie de brokeraj lider în industrie care oferă o experiență de tranzacționare completă. Compania se angajează să le ofere clienților săi, indiferent de abilitățile de tranzacționare, un mediu de tranzacționare prietenos și sigur, cu produse și caracteristici inovatoare.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!