12.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024

Banking & Servicii financiare – Libra Internet Bank lansează Creditul Fermierului, prin care se pot obţine până la 10 mil. lei, cu garanţii, pe maximum 5 ani, cu dobândă fixă de doar 1,95%. Restul dobânzii, echivalent cu indicele variabil ROBOR 3M, aflat 6,05% acum, este suportată de Ministerul Agriculturii – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Libra Internet Bank lansează Creditul Fermierului, prin care se pot obţine până la 10 mil.

Libra Internet Bank, specializată în finanţarea domeniului Agribusiness, oferă Creditul Fermierului, prin care antreprenorii din agricultură pot obţine până la 10 milioane de lei.

Restul dobânzii, echivalent cu valoarea variabilă a indicelui ROBOR 3M, este suportată, pe toată durata creditului, de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

Libra Internet Bank, specializată în finanţarea domeniului Agribusiness, oferă Creditul Fermierului, prin care antreprenorii din agricultură pot obţine până la 10 milioane de lei. Dobânda ce revine fermierilor este fixă, de 1,95% pe an. Restul dobânzii, echivalent cu valoarea variabilă a indicelui ROBOR 3M, este suportată, pe toată durata creditului, de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

Prin acest credit, destinat finanţării capitalului de lucru, fermierii pot accesa până la 10 mil. lei, pe o perioadă de cel mult 5 ani, cu multiple variante de garanţii (80% Fondul de Garantare a Creditului Rural, 80% sub forma unui teren agricol sau 100% depozit colateral).

În varianta fără garanţii, Creditul Fermierului de la Libra permite o finanţare de până la 500.000 de lei, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

Comisionul de rambursare anticipată pentru Creditul Fermierului este de 0%.

Beneficiarii creditului trebuie să fie antreprenori în domeniul agricol, deţinători de IMM-uri, întreprinderi mici cu capitalizare medie sau întreprinderi mari (CAEN-uri: 011, 012, 013, 014, 015).

“Ca bancă specializată în finanţarea afacerilor din agricultură, suntem bucuroşi să putem oferi fermierilor acest credit, printr-un parteneriat cu Fondul de Garantare a Creditului Rural. Creditul Fermierului are condiţii extrem de avantajoase, atât în privinţa dobânzii, cât şi a garanţiilor acceptate. Iar Libra Internet Bank le oferă antreprenorilor din agricultură nu doar un acces simplu şi rapid la această soluţie de a acoperi costul capitalului de lucru, ci şi sfaturi financiare, astfel încât aceştia să ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor”, a declarat Elena Ionescu, director Divizia Fonduri Europene la Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank a fost înfiinţată în 1996 în Bucureşti şi face parte din grupul american de investiţii New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse şi servicii dedicate Profesiilor liberale şi companiilor din Real Estate şi Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaţionale prezente în ţară. Libra Internet Bank are o reţea de 58 de sucursale în Bucureşti şi alte oraşe mari din România.Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!