34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Banking & Servicii financiare – Presiune pe Wall Street: Aşteptările optimiste ale Wall Street cu privire la profituri au ridicat ştacheta pentru companiile americane, care au nevoie să înregistreze cea mai mare creştere a profiturilor din ultimii doi ani pentru a evita dezamăgirea analiştilor de pe Wall Street – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Acţiunile S&P 500 sunt aşteptate luna aceasta să raporteze o creştere anuală a profiturilor de aproape 9% în cele trei luni până în iunie, cea mai mare creştere trimestrială de la începutul anului 2022, potrivit previziunilor analiştilor compilate de FactSet...

Indicele a urcat cu aproximativ 16% în 2024, într-o creştere susţinută în mare parte de o mână de companii tehnologice masive.

Băncile de investiţii, inclusiv JPMorgan Chase şi Citigroup, dau startul serios sezonului vineri, 12 iulie, cu sectorul financiar dominând primele zile.

Companiile americane vor trebui să înregistreze cea mai mare creştere a profiturilor din ultimii doi ani pentru a evita dezamăgirea analiştilor optimişti de pe Wall Street, ceea ce reprezintă o provocare pentru creşterile viitoare ale pieţei bursiere după o serie de maxime record, scrie FT. 

Acţiunile S&P 500 sunt aşteptate luna aceasta să raporteze o creştere anuală a profiturilor de aproape 9% în cele trei luni până în iunie, cea mai mare creştere trimestrială de la începutul anului 2022, potrivit previziunilor analiştilor compilate de FactSet.

Indicele a urcat cu aproximativ 16% în 2024, într-o creştere susţinută în mare parte de o mână de companii tehnologice masive.

Acest lucru a împins evaluările acţiunilor la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape trei ani, lăsând loc pentru dezamăgire în cazul în care câştigurile nu reuşesc să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

„Avem nevoie de câştiguri pentru a ajunge la nivelul evaluărilor”, a declarat Liz Ann Sonders, strateg şef de investiţii la Charles Schwab. „Nu sugerez că acesta va fi un trimestru „uh-oh” în care nu veţi îndeplini aceste aşteptări, dar este clar că ştacheta a fost pusă destul de sus.”

Băncile de investiţii, inclusiv JPMorgan Chase şi Citigroup, dau startul serios sezonului vineri, 12 iulie, cu sectorul financiar dominând primele zile. Microsoft, Alphabet, compania mamă a Google, şi Tesla sunt programate să raporteze pe 23 iulie.
Important

Analiştii îşi reduc de obicei previziunile privind câştigurile companiilor pe măsură ce se apropie sezonul rezultatelor, însă în acest trimestru acest lucru nu s-a întâmplat în aceeaşi măsură. Conform FactSet, cifrele au fost reduse cu doar 0,5 %, comparativ cu o medie de 3,4 % în ultimii cinci ani.

În acelaşi timp, creşterea tehnologică a dus S&P la un nivel record şi a împins evaluarea sa de la 19 ori câştigurile preconizate în ianuarie la un multiplu de puţin peste 21 de ori – cel mai ridicat nivel de la sfârşitul anului 2021, în timpul pandemiei de coronavirus.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!